Celebrity News

Sedela je za stolom sa njegovom ženom, a otela joj je muža: Poznata pevačica bila ljubavnica fudbaleru

Alka Vujica ljubavnica fudbalera - pisali su svojevremeno mediji u regionu

Sedela je za stolom sa njegovom ženom, a otela joj je muža: Poznata pevačica bila ljubavnica fudbaleru

Ata Images

Poznato je da je Alka Vujica svoje srce poklonila čak trojici muzičara, sa kojima je i danas u dobrim odnosima. Prvi je bio Adi Karaselimović, bubnjar grupe "Srebrna krila", zatim Goran BregovićMomčilo Bajagić Bajaga. Pa ipak, Alka Vujica ljubavnica fudbalera - bio je najčitaniji naslov u hrvatskoj, kada se pročulo za njenu aferu sa fudbalerom Igorom Štimcem.

Čitava priča dobila je na značaju, jer je hrvatski fudbaler bio u braku sa nekadašnjom misicom Suzanom Žunić, sa kojom je dobio dve ćerke i sina.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Alka Vuica (@alka.vuica)

 

Glasine o Igorovom neverstvu bile su sve učestalije, a Alka Vujica bila je označena kao ljubavnica fudbalera.

Pročitajte: Olja, gde si bila i u šta si gledala? Jedina fotografija iz perioda kada je Keba varao ženu sa ljubavnicom Ljiljanom

Pričalo se da je fudbaler imao brojne afere, ali je ime pevačice bilo javno potvrđeno, te je ona jednom prilikom i govorila o njihovoj vezi:

 

 

- Veoma cenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povređena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obe jako volele istog muškarca i verovale mu.

Na ovu aferu osvrnula se i Suzana otkrivši za medije, kako se osećala kada je shvatila da je Alka Vujica ljubavnica njenog muža:

- Zaista je ponižavajuće shvatiti da ste mnogo puta sedeli u društvu s osobama s kojima vas je suprug prevario, a da vi o tome niste imali pojma. Sve te devojke, a pogotovo Alka, zapravo su mi pomogle da promenim svoj život nabolje. Nakon što sam proživela to poniženje i razočaranje u Igora kao osobu, ne kao u muža, okrenula sam se sebi i svojim hobijima, jer jedino sam tako mogla da sačuvam unutrašnji mir.

 

 

Supruga Igora Štimca neko vreme se borila sa depresijom i trebalo joj je čak nekoliko godina da se u potpunosti vrati sebi. Danas je u srećnom braku sa Damirom Milačićem, košarkaškim trenerom, za koga se udala 2015. posle šest godina zabavljanja.

Komentari (0)

Loading