Celebrity News

Ispovest Momčila Bajagića Bajage ledi krv u žilama! Bez viskija nisam izlazio na binu, supruga to nije mogla da podnese

Porok Momčila Bajagića Bajage promenio je život muzičaru

Ispovest Momčila Bajagića Bajage ledi krv u žilama! Bez viskija nisam izlazio na binu, supruga to nije mogla da podnese

Da je porok Momčila Bajagića Bajage u velikoj meri uticao na život rokera, svi su znali.

Spekulisalo se da je koristio nedozvoljene supstance, opijate, alkohol, a verovalo se da je čak bio i na odvikavanju. 

Aleksandar Krstović

 

Sva pomenuta nagađanja, međutim, ostala su isključivo na tom nivou jer muzičar nikada nije želeo o izazovnom periodu života da govori. 

Pročitajte: Bajaga OŠIŠAO svoje duge crne kovrdže - Novu frizuru predstavio na Instagramu, obožavateljke ne mogu da ga prepoznaju (FOTO)

Pre izvesnog vremena napravio je ustupak i u intervjuu Mire Adanje Polak otvorio dušu, što je sve iznenadilo.

Na pitanje novinarke da li je istina da se u jednom periodu strašno umorio te da je to probao da reši na neadekvatan način, Bajaga je potvrdio, a zatim dodao u čemu je pronašao spas, ali i novi problem.

Promo

 

Porok Momčila Bajagića Bajage, po izjavi muzičara, bio je alkohol. Istakao je da mu je čašica žestine pomagala da se umiri i ne reaguje loše na to što je godinama izložen javnosti te da je do pre izvesnog vremena na listi onoga što je neophodno da se nađe na bini pre nego što on i njegov bend na nju kroče uglavnom bila voda i Džek Denijels.

Pročitajte: Prvi put u javnosti! Ovo je Bajagina ćerka koja je teško podnela razvod roditelja - Ipak je mamina devojčica i za to ima dobar razlog (FOTO)

Godinama već situacija je drugačija. Uspeo je Bajaga iz kandži poroka da se izvuče, sada na bini pije samo vodu i sok od pomorandže, nažalost, neke druge stvari u njegovom životu su se korigovale.

Twitter

 

Posle tri decenije braka razveo se od Emilije Bajagić sa kojom ima potomke, a spekuliše se da je godinu dana od razvoda pronašao sreću kraj druge žene.

 

Komentari (1)

Loading
Francuskinja

23:04 19.10.2023

Zar je čudno što je Bajaga konzumirao alkohol, narkotike? Većina javnih ličnosti to isto radi, ali retko to i priznaje.