Celebrity News

Brak Danila Anđušića se raspao zbog neverstva: Košarkaš preživeo pakao - To mi je lekcija

Bivša žena Danila Anđušića danas je udata za fudbalera

Brak Danila Anđušića se raspao zbog neverstva: Košarkaš preživeo pakao - To mi je lekcija

Ata Images

 

Danilo Anđušić i Ivana Maksimović od 2015. godine su u braku. Njihovu sreću upotpunilo je rođenje sinova Filipa i Uroša, ali njihova ljubav nije počela glatko. Košarkaš je već imao brak iza sebe, a bivša žena Danila Anđušića je danas udata za fudbalera Nenada Krstičića.

Njihov brak je okončan zbog, kako se tada navodilo, Jeleninog neverstva. Štaviše, postojala je priča da ih je baš Danilo razotkrio.

Pročitajte: Stariji 24 godine, a zbog ovoga tražio razvod od Dajane Paunović - Odluku teško doneo, ali više nije mogao da izdrži

Međutim, ono što je privuklo najviše pažnje jeste to što je ubrzo objavljeno da je ona u drugom stanju, te su mnogi posumnjali da je ostala trudna i pre nego što je brak sa Anđušićem zvanično okončan. Bivša žena Danila Anđušića je tada to oštro demantovala:

– Jedino što nas je povredilo, odnosno više mene kao ženu, jeste što se u medijima moja trudnoća navodila kao posledica prevare, što je bilo vrlo ružno iskustvo. O mom bivšem suprugu nikada neću davati komentare u javnosti, kao što ne bih govorila o razlozima našeg razvoda.

Nama najbliži ljudi znaju istinu o svemu, tako da prošlost u svakom slučaju treba da ostane upravo to – izjavila je ona, a Danilo je dugo izbegavao da priča o tome.

Instagram

 

 

– U početku mi je bilo teško da pričam o tome, sve se provlačilo kroz novine, ni mojoj porodici nije bilo lakše. Sad gledam na to kao na deo prošlosti, to mi je lekcija koju sam naučio vrlo mlad – ispričao je svojevremeno košarkaš, a Ivana nije krila da je njenim roditeljima u početku smetalo to što Danilo iza sebe ima brak.

– U početku mi je padalo teško, možda je i mojim roditeljima na početku smetalo to što je imao brak, ali je on verovatno sazreo kroz ceo taj proces. Sada se tome nasmejem i drago mi je što je završio sa mnom – priznala je medijima Ivana.

Komentari (0)

Loading