Celebrity News

Sahranili smo je na dan kada bi moja majka napunila 70 godina: Još jedan gubitak za ćerku Merime Njegomir

Ćerka Merime Njegomir se oglasila tužna

Sahranili smo je na dan kada bi moja majka napunila 70 godina: Još jedan gubitak za ćerku Merime Njegomir

Boško Karanović

Merima Njegomir napustila nas je 20. novembra 2021. godine izgubivši tešku borbu sa rakom pankreasa. Iza sebe je ostavila četvoro dece - ćerke Jelenu, Ljubicu i Milicu i sina Marka, a ćerka Merime Njegomir je danas na pevačicin rođendan, majci posvetila dirljive i potresne reči.

Pokojna pevačica Merima Njegomir na današnji dan proslavljala bi 70. rođendan, što je njenoj deci posebno teško palo. Tim povodom se oglasila njena ćerka Ljubica koja je otkrila da je danas sahranjena i žena njenog ujaka.

Ćerka Merime Njegomir ekskluzivno za Story otkriva uzrok majčine smrti

 – Danas je 9.11. Danas je rođendan moje mame. Danas bi pravili veliku žurku. Danas bi napunila 70 godina. Beskrajno majčice moja.  Danas smo sahranili moju ujnu Milicu, ženu mog ujaka, maminog rođenog brata. Kažu sve je to deo života...  – napisala je Ljubica, dok se mlađa naslednica oglasila prošle godine na isti dan.

– Umesto rođendana. Nedostajanje. Nedostatak. Nikada mi te ne bi bilo dosta. Sećanja koja me nekada obuzmu budu teško sidro koje me bez milosti i najave zakucaju u prošlo vreme. Iako živim u sadašnjem trenutku nekada bih ga zamenila za onaj kada si desetogodišnju mene nosila po plićaku kao da sam beba i skrivala me kada sam se postidela.

Nisam kao ti, ali sam žarko želela da zgazim u tvoje cipele, one crne, lakovane. Ili makar crvene papuče. Tvojim korakom da gazim. Ali nisam mogla. Niko nije kao ti. Gazim svojim koracima, mama. Onako kako si me naučila. Dok mi tvoji nedostaju da se pojačaju pred mojim vratima – napisala je ona tada.

Komentari (0)

Loading