Celebrity News

Luksuznu nekretninu u centru grada zamenila stanom na periferiji: Zavirite u skromni dom Lepe Lukić (FOTO)

Dom Lepe Lukić prostrani je stan na Žarkovu

Luksuznu nekretninu u centru grada zamenila stanom na periferiji: Zavirite u skromni dom Lepe Lukić (FOTO)

Jelena Jovanov

Pevačica Lepa Lukić dobar deo života provela je u svom stanu na Dorćolu, koji je prodala tek kada njenoj majci zdravlje više nije bilo najbolje i počela je da joj smeta gradska buka. Te 2004. godine, dom Lepe Lukić postao je novi, prostrani stan na Žarkovu.

– Majka noćima nije mogla da spava. Zbog toga sam odlučila da taj stan prodam i kupim jedan na periferiji. Ovaj mi se mnogo dopao, jer je prostran, ima četiri sobe i veliku terasu sa koje se vidi ceo Beograd – ispričala je svojevremeno Lepa pa dodala:

Andreja Damnjanović

 

– Veoma mi se sviđa i nikada više ne bih živela u centru. Bolji je vazduh, a vrlo mi je važno i što sam na prvom spratu, jer otkad znam za sebe, plašim se liftova.

Pročitajte: SRCE NE BIRA - Lepa Lukić se ljubi u usta sa OŽENJENIM kolegom kog svi znate, pogledajte prvu zajedničku fotografiju

Dom Lepe Lukić uređen je po njenom ukusu, a o svakom detalju brinula je lično, donevši odluku da joj pomoć dizajnera enterijera nije potrebna:

Andreja Damnjanović

 

Sve sam sama sređivala po sopstvenom ukusu i u skladu s mojim potrebama. Kupila sam nove stvari kada sam se preselila, a pomoć stručnjaka za uređenje životnog prostora nikada nisam tražila, jer smatram da mogu taj posao da uradim i sama.

Lepa je otkrila i da joj je omiljena prostorija u domu kuhinja, u kojoj provodi najviše vremena.

Andreja Damnjanović

 

– Odlično kuvam i često učim svoje prijateljice da naprave neke moje specijalitete – ispričala je i otkrila da se trudi da se hrani zdravo:

Pročitajte: Lepa Lukić OSTALA BEZ KOSE, neće više da nosi periku - Pogledajte kako sada izgleda kraljica narodne muzike (FOTO)

– Odnedavno sam počela da se hranim prema pravilima koja su ustanovljena na osnovu moje krvne grupe. Svaka tri meseca idem na test na kome mi lekari odrede koje namirnice mogu, a koje ne mogu da unosim. Hranim se zdravo, kupujem ovseno ili heljdino brašno i sama pravim hleb, od mesa smem da jedem teletinu, ćuretinu, piletinu i konjetinu. Postoje i tačno određene vrste voća i povrća koje smem da jedem – kaže Lepa.

youtube printscreen/Andreja Damnjanović

 

 

Komentari (0)

Loading