Lepota

Lepa Lukić OSTALA BEZ KOSE, neće više da nosi periku: Pogledajte kako sada izgleda kraljica narodne muzike (FOTO)

Izgled Lepe Lukić zabrinuo javnost

Lepa Lukić OSTALA BEZ KOSE, neće više da nosi periku: Pogledajte kako sada izgleda kraljica narodne muzike (FOTO)

Ata Images

Oduvek je izgled Lepe Lukić izazivao divljenje i poštovanje. Pevačica sa višedecenijskim pevačkim radnim stažom i nadimkom "kraljica narodne muzike" uvek je vodila računa o svom odevanju, jer je smatrala da stajling predstavlja njenu ličnost, jednako kao i vanserisjke vokalne sposobnosti. Kao mlađa uživala je Lepa u šopingu u inostranstvu, nikada nije štedela pri kupovini krpica i nakita, što ne čini ni danas.

Pročitajte: Dom Lepe Lukić u kom se nije začuo dečiji smeh: Ovde živi legenda narodne muzike, jedan kutak joj posebno znači (FOTO)

youtube printscreen

 

Haljine i suknje od najfinijih materijala mogu se i danas videti na Lepoj, isto tako predivne svilene marame, koje ona voli da obavije oko glave. Upravo takva jedna marama poslužila je pevačici da se juče predstavi medijima dok je promovisala novi album i primala nagradu od Jugotona, koji su primetili da to nije samo sastavni deo njenog imidža već i malo većeg problema vezanog za opadanje kose.

Pročitajte: FOTOGRAFIJA STARA PREKO TRI DECENIJE: Pogledajte kako je Lepa Lukić izgledala na venčanju, svi komentarišu JEDNO (FOTO)

Ata Images

 

 

O čemu se tačno tu radi niko Lepu nije želeo da ispituje iz poštovanja prema njenim godinama i karijeri, niti je ona o tome bila rada da priča. Ono što se zna je da ona već godinama unazad voli da nosi perike od prave kose, da ih često koristi kako na nastupima, gostovanjima u emisijma, tako i u privatne svrhe. Ipak, izgleda da joj je to postalo preveliko opterećenje pa je odlučila da svoju kosu prekrije maramom.

Pročitajte: Miroslav Ilić troši 3000 evra mesečno, Lepa Lukić mu odbrusila: Toliko ne potrošim ni u Kanadi!

ATA Images

 

Njena kosa se potpuno proredila i gotovo ju je nemoguće oporaviti. Marame su joj adekvatna zamena i tokom toplijih dana, kada su vrućine nesnosne a perike preteške i dodatno doprinose znojenju.

Pročitajte: U teškom stanju: Lepa Lukić pala u stanu i povredila glavu

Ata Images

 

 

Izgled Lepe Lukić sa maramom na glavi poseban je i drugačiji, zbog čega pevačici niko ovakvu vrstu stjlinga nije zamerio. Naprotiv, modni stručnjaci su je pohvalili.

Pročitajte: Posle 30 godina Lepa Lukić otkriva šta se desilo sa njenom naslednicom, preslatkom Ivanom (video)

Ata Images

Ata Images

 

 

 

Komentari (0)

Loading