Celebrity News

Iznenadiće vas šta je po obrazovanju Olja Karleuša: Pevačica, a ima ovu diplomu

Šta je po obrazovanju Olja Karleuša malo ko zna

Iznenadiće vas šta je po obrazovanju Olja Karleuša: Pevačica, a ima ovu diplomu

Ata Images

Šta je po obrazovanju Olja Karleuša malo ko zna. Pevačica se povajavila na estradi 2003. godine, a karijeru je stavila na pauzu zbog porodice, supruga Predraga Petrovića i sina Pavla.

Imala je je ozbiljne zdravstvene probleme zbog kojih se donela velike životne odluke.

Pročitajte: Ugojila se i opustila, PA ŠTA? Evo kako posle teške borbe sa bolešću danas izgleda Olja Karleuša (FOTO)

- Vraćam se normalnom životu iako i dalje osećam bol. Sve bilo OK dva dana dok nisam osetila da mi je dah sve kraći i kraći, kao kad obučeš nešto jako usko što onesposobljava normalan udah - ispričala je pevačica svojevremeno kojoj je pronađen tromb u nozi.

Taj zdravstveni problem ju naveo da polaži ispit koji je godinama odlagala.

- Pored toga što sam završila pravnu-birotehničku i upisala Pravni i završila, ja sam prošle godine završila i pravosudni ispit. Nakon zdravstenog problema koji sam imala i koji je bio težak rešila sam da to položim. Znaš kako kažu ‘ako te život gađa limunom, ti napravi limunadu’.  Ja sam odlučila da napravim limunadu i nakon oporavka sam rešila da izađem na taj ispit za koji smatram da je najteži- rekla je za Novu Olja i priznala koliko je ponosna.

- Ponosna sam na to, pravo jeste moja ljubav, život je neverovatan, a s obzirom da se i suprug i ja bavimo raznim poslovima, danas-sutra će nam dobro doći jedan advokat u kući - rekla je Olja.

Komentari (0)

Loading