Celebrity News

Miljenica je cele porodice! OVA lepotica osvojila je srce prezgodnog sina Voje Brajovića (FOTO)

Snaja Voje Brajovića je prava lepotica

Miljenica je cele porodice! OVA lepotica osvojila je srce prezgodnog sina Voje Brajovića (FOTO)

Stariji sin Voje Brajovića, Vukota, zakoračio je u petu deceniju, a titulu najpoželjnijeg neženje glumac i maneken nosio je godinama. Ipak, srce Vukote Brajovića već neko vreme je osvojeno, a buduća snaja Voje Brajovića prelepa je Vesna Filipović.

Vesna i Vukota Brajović već godinama su u srećnoj vezi, a detalje njihove romanse Vukota je svojevremeno otkrio za naš magazin:

Pročitajte: PRAVI DASA - Pogledajte kako izgleda sin Voje Brajovića FATALAN po žene (FOTO)

– S mojom verenicom stvari upravo tako stoje već dosta godina – instinktivno, spontano, posvećeno. Živimo zajedno bez žurbe za bilo čim, a ja se često šalim da smo poput strip junaka – večiti verenici! 

 

– Sanjamo iste snove i vrlo smo slični, a opet dovoljno različiti da jedno drugom budemo zanimljivi i posle toliko godina. Ili, kako bi Roki Balboa rekao – ona popunjava moje praznine.

Pročitajte: Evo kakva je zapravo moja maćeha! Iskra Brajović otkrila šta misli o Vojinoj drugoj ženi (FOTO)

– Dosta vremena provodimo u kući gledajući filmove i serije, igrajući igrice i dopunjavajući biblioteku. Tu je i neizbežno učenje francuskog, koje gospođici bolje ide nego meni – našalio se Vukota, dodajući da ga je Vesna osvojila dugim nogama, nežnošću i smislom za humor.

 

 

Snaja Voje Brajovića uspešna je umetnica, a savršeno se uklopila u porodicu Brajović, te se odlično slaže sa Vukotinom sestrom Iskrom, dok je njena ćerkica Ines obožava.

Komentari (0)

Loading