Celebrity News

Prva izjava bivše žene Borisa Novkovića: Pandorina kutija je otvorena! Sad je jasno zašto pevača zovu kralj propalih brakova

Razvod Borisa Novkovića intrigira javnost

Prva izjava bivše žene Borisa Novkovića:  Pandorina kutija je otvorena! Sad je jasno zašto pevača zovu kralj propalih brakova

Razvod Borisa Novkovića intrigira javnost. Ovo je četvrti put da izlazi iz braka, a o rastanku sa 25 godina mlađom suprugom Iris Volf govori se već duže vreme.

Glasine o razvodu počele su još 2020. godine, samo godinu i po dana od venčanja i 17 meseci nakon rođenja ćerke Si. Ona se iselila iz njihovog zajedničkog doma te se rastanak činio izvesnim.

Pročitajte: Prva žena ćerka slavne glumice, drugu prevario, a rodila mu dva sina - Boris Novković je kralj propalih brakova

Ipak, krizu su uspeli da prebrode, a uskoro je stigao i sin i činilo se da su sve nesuglasice uspeli da reše.

Inače, Boris je nedavno potvrdio glasine o razvodu sa četvrtom suprugom.

- Nemojte, molim vas, zar me nemate nešto pametnije pitati? Od mog razvoda je prošlo četiri godine - izjavio je Boris za hrvatske medije, a Iris je sada otključala svoj Instagram profil i objavila nešto što mnogi smatraju razlogom razvoda.

Instagram

 

 

Video „Kada imaš posla sa narcisoidnom osobom” koji je isečak za pesmu „Sometimes" Britni Spirs prva  je objava otkako je otključala svoj Instagram profil za javnost, pa mnogi smatraju da je ovo njen način da otkrije razlog razvoda.

Među njenim objavama mogu se, osim dece, pronaći i fotografije prijatelja, druženja, kao i profesionalne fotografije modnih angažmana.

Komentari (0)

Loading