Celebrity News

Prva žena ćerka slavne glumice, drugu prevario, a rodila mu dva sina: Boris Novković je kralj propalih brakova

Bivša žena Borisa Novkovića - titula je koju odnedavno nosi i četvrta izabranica muzičara

Prva žena ćerka slavne glumice, drugu prevario, a rodila mu dva sina: Boris Novković je kralj propalih brakova

Boško Karanović

Po pisanju hrvatske štampe, dizajnerka Iris Volf zvanično će uskoro postati bivša supruga Borisa Novkovića.

Muzičar je, navodno, odlučio da na brak, za čiji opstanak se svim snagama godinama borio, ipak stavi tačku, a njegova izabranica očigledno je saglasna s tim da nisu jedno za drugo, te da je rastanak neizbežan.

Pročitajte: Nikad nije kasno za očinstvo - Pogledajte prvu fotografiju sina Borisa Novkovića kog je dobio sa 25 godina mlađom Iris (FOTO)

Četvrti put kantautor i vlasnik najlepših pesama posvećenih ženama prolazi kroz bolno iskustvo, a uprkos tome što mnogi veruju da se na slične situacije on uveliko navikao, činjenica je da mu nije svejedno zbog još jednog emotivnog poraza.

 

 

Često se tokom godina govorilo o problematičnom ljubavnom životu zgodnog Hrvata, te su tako htele – ne htele sve četiri njegove izabranice punile novinske stupce, što se iz godine u godinu nastavlja.

Naime, prva bivša supruga Borisa Novkovića je glumica Bojana Gregorić Vejzović. Kraj nje je proveo pet godina, a na pitanje o tom odnosu govorio je da su i on i Bojana bili isuviše mladi.

 

 

Druga supruga Borisa Novkovića je novinarka Lucija Matić. Sa njom je dobio sinove Nou i Bona, a uprkos pričama da je nju voleo više od bilo koje druge žene, spekulisalo se da ju je nakon 12 godina zajedničkog života prevario dok je bila trudna sa drugim sinom i to sa slikarkom Ivom Višošević, te da se zbog nje iselio iz porodičnog doma i sve ostavio.

Ines Katić oženio se 2016. godine na leto, a nakon svega osam meseci i tu je usledio razlaz.

 

 

Verovalo se da će kraj četvrte, 25 godina mlađe izabranice, on ipak pronaći sreću, nažalost, već na samom početku javili su se problemi koje supružnici nisu uspeli da prevaziđu. 

Pročitajte: Čestitamo! Boris Novković po četvrti put postao tata

Mediji u Hrvatskoj pišu da je samo pitanje dana kada će sudski okončati odnos, čime će regulisati starateljstvo nad naslednicima Si i Neo.

Instagram

 

Komentari (0)

Loading