Celebrity News

Rekao je KRAJ: Mladen Mijatović doneo neočekivanu odluku, kako li je Dea ovo podnela?

Mladen Mijatović napustio je Pink televiziju.

Rekao je KRAJ: Mladen Mijatović doneo neočekivanu odluku, kako li je Dea ovo podnela?

Mladen Mijatović napustio je Pink televiziju. Voditelj koga već godinama gledamo u kategroiji crne hronike imenovan je za prvog savetnika i konzula u ambasadi Srbije u Tel Avivu.

Mladen je godinama zaštitno lice ružičaste televizije, a ova promena posla će mu biti veliki izazov. Posebno i zbog emotivne veze sa voditeljkom Deom Đurđević.

Pročitajte: Dea Đurđević i Mladen Mijatović imaju povoda za slavlje - Čestitke se nižu, pogledajte kako joj divno stoji belo

Naime, par je već godinama u vezi, a prošli su zajedno i kroz težak životni period. Voditeljka je doživela tešku saobraćajnu nesreću u februaru 2019. godine, a Mladen joj je bio neizmerna podrška.

Već dugo svi očekuju da čuju svadbena zvona, a Dea im je rekla da ne žure sa odlaskom pred oltar.

"Svi se šale sa mnom da nam je vreme za svadbu. Sve u svoje vreme. Idemo korak po korak. Uživamo u ljubavi i kada se svadba desi, desiće se. Sve ide svojim tokom, uopšte nismo opterećeni svadbom. Desiće se i to. Ne žurimo pred oltar. I kao devojčica sam se igrala pištoljima, tako da venčanicu nisam zamišljala", priznala je nedavno voditeljka.

Instagram

 

 

Kako će njihova veza izdržati ovaj izazov i  da li i Dea možda planira preseljenje ostaje nam da vidimo.

Komentari (0)

Loading