Celebrity News

Bilo je i vreme! Dea Đurđević i Mladen Mijatović imaju povoda za slavlje: Čestitke se nižu, pogledajte kako joj divno stoji BELO (FOTO)

Dea Đurđević i Mladen Mijatović goinama su u skladnoj vezi

Bilo je i vreme! Dea Đurđević i Mladen Mijatović imaju povoda za slavlje: Čestitke se nižu, pogledajte kako joj divno stoji BELO (FOTO)

Dea Đurđević i Mladen Mijatović godinama važe za jedan od najskladnijih parova na domaćoj javnoj sceni. Gde god da se pojave oni zrače pozitivnom energijom i mnogi se slažu da su idealan par.

Instagram

 

 

Njihova veza odolela je brojnim izazovima, a na delu su se pokazali ljubav, lojalnost i velika privrženost, te nikoga ne bi začudilo da nas uskoro obraduju lepim vestima i svoju romansu podignu na viši nivo.

Pročitajte: Tužna objava na Instagramu Dee Đurđević potresla sve - Do samog kraja bila je nasmejana i hrabra (FOTO)

Budući da je pre nekoliko dana voditeljka proslavila 31. rođendan, poznati par imao je lep povod za slavlje, te je i voditeljkin "Instagram" nalog bio je preplavljen čestitkama i fotografijama.

Ipak jedna objava privukla najveću pažnju, jer po mišljenju mnogih sluti na venčanje. 

Instagram

 

 

Dea je naime prelepa i srećna pozirala u sneg beloj haljini, a osmeh na njenom licu pravi je pokazatelj koliko je zadovoljna žena, pa su joj mnogi poručili da izgleda lepše nego ikad.

Instagram

 

 

Među lepim komentarima našli su se i oni kako iz nje isijava neki poseban sjaj i kako joj belo zaista predivno stoji, a da li će ona razmotriti ove komentare i sa svojim voljenim ozbiljnije porazgovarati na temu venčanja, pokazaće vreme koje je pred nama.

Instagram

 

 

Bilo kako bilo Dea Đurđević i Mladen Mijatović uživaju u svakom zajedničkom trenutku i bez potvre pred matičarem, a pravi pokazatelj su i njihove najnovije fotke sa letovanja koje su revnosno delili putem društvenih mreža.

Komentari (0)

Loading