Celebrity News

Jedna jednostavna namirnica je ključna: Suzana Mančić uz pomoć ovog trika skinula 15 kilograma

Suzana Mančić smršala 15 kilograma i to veoma jednostavno

Jedna jednostavna namirnica je ključna: Suzana Mančić uz pomoć ovog trika skinula 15 kilograma

Ata Images


Kada se sa nepunih 18 godina pojavila na javnoj sceni, Suzana Mančić nikoga nije ostavila ravnodušnim. Decenijama ne prestaje da zrači harimom i lepotom, ali i ona ima probleme kao i mnoge druge žene.

Suzana Mančić smršala je čak 15 kilograma i to nakon što je videla fotografije sa jedne svadbe. Kako kaže nezadovoljna svojim izgledom fotografije je pocepala i rešila da se ozbiljno pozabavi svojim izgledom. Tada je imala 89 kilograma a želela je da ima 15 kilograma manje.

Pročitajte:Trik za čišćenje Suzane Mančić koji ćete odmah prepisati - Loto-devojka u svom domu sve radi sama

Višak joj se skupljao oko stomaka, pa se okrenula  jednoj vrsti keto dijete koja se sastoji od dva praškasta obroka i večere koju je sama pripremala.

 - Večera vam dođe kao nagrada. Puna činija miksa zelene salate, komad ribe ili biftek", otkrila je voditeljka, pa objasnila da je važna caka bila i topla limunada koju je pila svako jutro, kao i užina - tada je jela krastavac, koji je poznat kao dobar saveznik u mršavljenju.

- Viđala sam Moskovljanke, doterane idu ulicom i jedu krastavac -  ispričala je Suzana koja je jedno vreme živela u Rusiji.

Instagram

 

 

Voditeljka je za mesec dana skinula 11 kilograma, a nakon toga je uspela da smrša još četiri.

Komentari (0)

Loading