Lifestyle

Trik za čišćenje Suzane Mančić koji ćete odmah prepisati: Loto-devojka u svom domu sve radi sama

Trikovi Suzane Mančić za čišćenje odeće i kuće instagrameri obožavaju

Trik za čišćenje Suzane Mančić koji ćete odmah prepisati: Loto-devojka u svom domu sve radi sama

Trikovi Suzane Mančić, bilo da je reč o kulinarstvu ili, pak, čišćenju doma, poslednjih nekoliko godina došli su do izražaja.

Dugo se verovalo da „Loto devojka“, udata za grčkog milionera sa stanom u strogom centru grada, ni dugme ne ume da ušije, da nije tip žene koja će satima da stoji pokraj šporeta, a da još manje pripada redu domaćica koje krpu iz ruku ne ispuštaju.

Pročitajte: Suzana Mančić se opustila na rajskom ostrvu! Pozirala u kratkom šortsu i izazvala haos na društvenim mrežama (FOTO)

Ekipa magazina „Story“ imala je priliku u nekoliko navrata da se uveri u ušuškanost doma harizmatične voditeljke, u njegovu uređenost, disciplinu, higijenu, a nikome čak ni tada sve do danas nije palo na pamet da salonac sa tri spavaće sobe, velikim dnevnim boravkom, trpezarijom, kuhinjom i dva kupatila ona lično održava.

Instagram

 

  Autorka emisije „Suzanin izbor“ očigledno se ne libi da zasuče rukave, a naknadno je u javnost stigla informacija da su trikovi Suzane Mančić zapravo nasledstvo od bake i majke, koje su bile domaćice za primer, požrtvovane porodične žene, emancipovane i pri tom školovane.

Instagram

 

Po Suzaninom mišljenju sve jedna žena, tačnije čovek, može ukoliko poseduje veliku želju i volju. Bezvoljnost i lenjost najgore je stanje uma, stoga ona svakoga dana po kući nešto uradi.

Danas je na red došlo čišćenje belih patika i cipela koje Suzana obožava, a kako vrlo često beli đonovi na svakoj vrsti obuće požute, ona je našla način kako da to spreči i obezbedi da joj svetle stvari uvek izgledaju besprekorno.

Pročitajte: Trideset godina se nagađalo, sada istina konačno izlazi na videlo - Suzana Mančić i Frano Lasić priznaju detalje svoje TAJNE VEZE (FOTO)

Reč je o posebnoj pasti koja, ako je suditi po videu, najviše podseća na kombinaciju sode bikarbone, paste za zube i malo sirćeta.

Instagram

 

 

Suzana je već neko vreme koristi i prezadovoljna je, svima je preporučuje, a ako vam ovo nije dovoljan dokaz kakva je ona domaćica, pogledajte video-snimak ispod gde sprema laganu čorbu.

 

Komentari (0)

Loading