Celebrity News

Evo kako je Vesna Dedić izgledala u mladosti: Svi u čudu gledaju fotografiju voditeljke, komentari samo pljušte – Imala je 25 godina

Vesna Dedić u mladosti izgledala je potpuno drugačije

Evo kako je Vesna Dedić izgledala u mladosti: Svi u čudu gledaju fotografiju voditeljke, komentari samo pljušte – Imala je 25 godina

Ata Images

Voditeljka i spisateljica Vesna Dedić u decembru će napuniti 56 godina, a za nju je ovaj podatak samo broj kome ne pridaje mnogo važnosti. 

Vesna Dedić u mladosti izgledala je potpuno drugačije, ali entuzijazam prema životu koji je imala tada nije je napustio.

Pročitajte:Ovakvu je baš nikada niste videli! Vesna Dedić u sportskom izdanju, bez trunke šminke izgleda potpuno drugačije (FOTO)

Voditeljka je objavila fotografiju kada je imala 25 godina i pokazala kako je izgledala kao crnokosa devojka koje hrabro zakoračila u svet medija.

- Tašmajdan 1993. Završila Jutarnji program RTS subotom, primljena u stalni radni odnos i poziram za naslovnu stranu nekog TV dodatka. Imam 25 godina i verujem da mi se još sve važne i lepe stvari nisu desile u životu - napisala jje voditeljka i podelila fotografiju pred početak snimanja najnovije emisije „Balkanskom ulicom”.


- Imam 55 i verujem da je budućnost najlepši deo mog života - dodala je voditeljka koja u svojim godinama uživa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Vesna Dedić (@dedicvesna)

 - Ne vidim ja sebe kao neku lepoticu, ali se trudim da mi godine ne smetaju u ispunjavanju privatnih i poslovnih želja. Ključ onoga što nazivate mojom lepotom je u činjenici da su moji najmiliji zdravi, nasmejani i da me obožavaju.

Naravno da pazim kako se hranim, da vežbam, da idem na razne tretmane protiv starenja, ali sve to bi bilo besmisleno i uzaludno da me ne vole i ne poštuju oni koje ja volim -  rekla je Vesna za „Novosti" jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading