Celebrity News

Treća sreća! Posle dva braka, OVA 28 godina mlađa lepotica u tajnosti se udala za Boru Đorđevića (FOTO)

Supruga Bore Đorđevića - 28 godina mlađa

Treća sreća! Posle dva braka, OVA 28 godina mlađa lepotica u tajnosti se udala za Boru Đorđevića (FOTO)

Nakon dva bračna kraha, u život Bore Đorđevića ušetala je 28 godina mlađa Dubravka Milatović. Treća supruga Bore Đorđevića i danas je njegova najveća podrška, ljubav i životni sapuntik.

Tajno venčanje na Santoriniju, upriličeno samo za najbliže, bilo je ostvarenje Dubravkinog sna, a ona od tada nosi prezime Đorđević.

Pročitajte: Tajno venčanje Bore Čorbe, svi su šokirani - Pogledajte ekskluzivne kadrove sa romantične svadbe u Grčkoj

- Ona je uspela da me pripitomi, kao i godine koje sada imam, sve je to uticalo da počnem da živim relativno zdravije, prestao sam da pijem i pušim. Mogu slobodno reći da sam sebi produžio život pored žene koju volim - rekao je svojevremeno za medije, a objasnio je i zbog čega Dubravku nemamo često prilike da vidimo u javnosti:

Privatna Arhiva

 

– Dubravka izbegava da se slika, čak sam je veoma dugo nagovarao i da objavimo njene fotografije u ovoj knjizi. Trudimo se da čuvamo našu privatnost - istakao je zaljubljeni roker, koji je voljenoj ženi posvetio knjigu.

Ipak, ekipa emisije "Paparaco lov" nedavno je imala prilike da fotografiše suprugu Bore Đorđevića ispred njihovog doma na Dedinju, a njen izgled definitivno vas neće ostaviti ravnodušnim.

Paparaco lov printscreen

 

 

 

Komentari (0)

Loading