Celebrity News

Zbogom, voljeni oče: Asja, Dušan i Jana dostojanstveni na Novom groblju

Sin i ćerke Žarka Lauševića dostojanstveni na očevoj sahrani

Zbogom, voljeni oče: Asja, Dušan i Jana dostojanstveni na Novom groblju

Ata Images

Žarko Laušević sahranjen je na Novom groblju. Poslednjem ispraćaju glumačke legende prisustvovali su članovi porodice, sin i ćerke Žarka Lauševića i supruga Anita.

Žarkova želja bila je da ga kremiraju, a u kapeli se oglasio hor sa pesmama „I did it my way“, „Zlatni dan“ i „Jeleni umiru sami“.

Pročitajte: Prvi put zajedno u javnosti, zagrljeni i nemi od bola - Deca Žarka Lauševića u suzama ispratila oca na večni počinak (FOTO)

Deca Žarka Lauševića, sin Dušan, ćerke Asja i Jana, došli su na groblje da se poslednji put oproste od oca. Sa njima je bila i supruga Žarka Lauševića Anita.

Ata Images

 

 

 Žarko je u prvom braku, sa suprugom Majom, dobio dvoje dece, ćerku Asju i sina Dušana, koji žive i rade u Americi i oboje se bave umetnošću.

Ata Images

 

Najmlađa naslednica Žarka Lauševića Jana, koju je dobio iz ljubavi sa suprugom Anitom, najviše liči na oca, a u slobodno vreme radi kao instruktor plivanja za decu, pisali su mediji.

Ata Images

 

 

Na poslednjem ispraćaju Žarka Lauševića bili su i Vesna Trivalić, Zoran Cvijanović, Nina Janković, Tanja Banjanin, Svetozar Cvetković, Dragan Bjelogrlić, Radmila Živković, Vojin Ćetković, Sloboda Mićalović, Miloš Vlalukin, Dejan Lutkić...

Žarko Laušević preminuo je 15. novembra posle teške bolesti.

Ata Images

 

Ata Images

 

Ata Images

 

 

Ata Images

 

 

Komentari (0)

Loading