Celebrity News

Iznenada joj preminuo voljeni muž, a onda je sahranila ćerku jedinicu: Glumica godinama nosi crninu

Fotografija iz mladosti poznate glumice izazvala burne reakcije

Iznenada joj preminuo voljeni muž, a onda je sahranila ćerku jedinicu: Glumica godinama nosi crninu

Fotografija iz mladosti koje god poznate ličnosti izazove brojne reakcije. Mnogi ne mogu da veruju koliko se ljudi promene kroz vreme. 

Glumica sa slike važila je za jednu od najlepših u regionu. Sa osamnaest godina udala se prvi put, a nakon samo dve godine razvela se. Isto toliko trajao je i njen drugi brak.

Taman kada je mislila da je sa brakovima završila, upoznala je svoju najveću ljubav, Radomira Stevića Rasa.

Pročitajte Dan kad se srušio ceo moj svet - Eva Ras otkriva kako je saznala za ćerkinu smrt

– Bila je to prekrasna ljubav. Pitam se: „Zašto sam osuđena da ostanem bez njega, bez mog Rasa?“ Posle njega samo želim da umrem i odem gore da budem s njim. Znate li kako me je na kvarno oženio? Upoznala sam ga u utorak, a u subotu sam se udala za njega. Ma, odmah posle mog drugog razvoda, imala sam 22 godine.

– Nisam se čak ni poljubila s njim, a već je insistirao na tome da me oženi. Saletao me je pet dana, a onda sam mu odgovorila: „Da, udaću se za Vas“. Tako je i bilo. Od dana kad sam postala njegova žena, zaista sam osetila šta znači prava sreća, a kasnije i kad smo dobili ćerku Krunu.

On mi nijednog trenutka nije dozvoljavao da u kući pričam o poslu, nije želeo da me gleda nervoznu.

 – Nikada u kući nije pomenuta ta reč, onda možete misliti koliko smo imali lepih stvari za razgovor. Osnovali smo i Teatar nacionalne drame 1964. godine gde su se izvodila dela domaćih pisaca, a tri godine kasnije ja sam stekla svetsku slavu zahvaljujući ulozi u filmu „Ljubavni slučaj“.

Čak i tada kad sam putovala i muškarci me bili željni, nikada nisam pogledala drugog. Aman, nikada nisam pala u iskušenje da pomislim, a kamoli da prevarim muža - ispričala je glumica svojevremeno za domaće medije.

Muž joj je preminuo iznenada, a ona nikada nije prestala da žali za njim. Nakon gubitka voljenog 1993. godine doživela je stravičan gubitak.

Njena ćerka Kruna pod neobjašnjivim okolnostima umire u Parizu. Od te boli ni danas se nije oporavila.

Eva Ras danas ima 82 godine a njena karijera je počela pre više od pola veka. Crninu za svojim voljenima nosi i danas.

ATA Images

 

 

Komentari (0)

Loading