Celebrity News

Najefikasnija vežba za mršavljenje: Dragana Katić rešila da ovako skine kilograme - top forma za mesec dana

Dragana Katić smršala uz pomoć korigovane ishrane i redovnih treninga

Najefikasnija vežba za mršavljenje: Dragana Katić rešila da ovako skine kilograme - top forma za mesec dana

Luka Šarac

Voditeljka Dragana Katić nikada nije krila da često kuburi sa viškom kilograma. Kada je pre 25 godina bila trudna sa blizancima Bobanom i Bojanom, voditeljka je "dogurala" do 110 kilograma, a višak joj je, kako priznaje, bilo veoma teško da skine.

Od tada je čestpo varirala sa kilažom, a Dragana Katić smršala je uz pomoć korigovane ishrane i redovnih treninga.

Pročitajte:Bela boja, a sakriva višak kilograma: Savršenu letnju haljinu Dragane Katić morate odmah nabaviti, ona je nosi i na proslavi rođendana

Sada voditeljka svakodnevno dobija komplimente za svoj izgled, budući da izuzetno vodi računa o licu i telu - redovno se neguje, trenira i pazi na ishranu. 

U teretanu obožava da ide jer joj, kako kaže, prija atmosfera ali i rezultati se brzo vide. Najviše voli da ide na traku koja je, kako stručnjaci kažu, najefikasniji način za gubljenje kilograma.

Instagram/Dragana Katić

 

 

Fitnes instruktori tvrde da hodanje na traci pod nagibom održava rast mišića i sagoreva masti brže od džogiranja ili trčanja i ističu da ukoliko vežbate pet puta nedeljno po 30 minuta za mesec dana možete da liniju dovedete do savršenstva.

 

 

 

Pored redovnih treninga, Dragana Katić priznaje da mora da povede računa i o ishrani. Do sada se nije uvek odricala nezdrave hrane, ali kaže da će sada promeniti navike.

 

"Pa mora sve zajedno, ali trening mi je uvek pomagao. Nisam se baš mnogo odricala, ali mislim da će sada biti drugačije. Ipak su tu lepe godine i trebaće više rada", istakla je jednom prilikom voditeljka.

Komentari (0)

Loading