Moda

Bela boja, a sakriva višak kilograma: Savršenu letnju haljinu Dragane Katić morate odmah nabaviti, ona je nosi i na proslavi rođendana

Izgled Dragane Katić uvek je na meti komentara

Bela boja, a sakriva višak kilograma: Savršenu letnju haljinu Dragane Katić morate odmah nabaviti, ona je nosi i na proslavi rođendana

Petar Đorđević

Izgled Dragane Katić neprestano je u fokusu.

Popularno TV lice Dragana Katić koja je inače veliku želju imala da se bavi glumom, a koju je život odveo u voditeljske vode gde se odlično snašla, otkako se pojavila na javnoj sceni pivlači veliku pažnju.

Svojim prepoznatljivim stavom i upečatljivim načinom govora nikoga ona ne ostavlja ravnodušnim, a jedan od njenih aduta svakako je i izgled Dragane Katić o kojem veoma vodi računa.

Pročitajte: Prekratka haljina Dragane Katić samo za najhrabrije dame - Da li biste se odvažili da ovako pokažete noge? (FOTO)

O njenim stajlinzima često se na društvenim mrežama polemiše, a retke su situacije da ona napravi pogrešan izbor u modnom odabiru i da ne pobere mnoštvo lepih reči.

Instagram

 

 

To je slučaj i ovog puta kada je njena fotografija na "Instagramu" izazvala izuzetnu pažnju kako zbog rođendana koji je u morskom ambijentu proslavila, tako i kada je izgled Dragane Katić u pitanju budući da je voditeljka proslavila 58. rođendan, u šta retko ko može da poveruje.

 

Instagram

 

 

U laganoj letnjoj haljini bele boje, koja je savršeno istakla preplanuli ten popularne voditeljke, Dragana je pozirala na šetalištu pored plaže i nema ko nije primetio da je u odličnoj formi.

 

Instagram

 

 

Mamila je poglede prolaznika voditeljka koja, svi se slažu, nikada lepše nije izgledala, a na račun njenog atraktivnog stajlinga uz koji je uklopila glomazne sunčane naočare, kao i gotovo uvek do sada nizali su se komplimenti. 

Komentari (0)

Loading