Celebrity News

Bolovi su bili stravični, jaukala na sav glas: Pevačica mesecima bila prikovana za krevet, više nije ista

Pevačica doživela nesreću zbog koje je mesecima jedva ustajala iz kreveta

Bolovi su bili stravični, jaukala na sav glas: Pevačica mesecima bila prikovana za krevet, više nije ista

Pevačica Jelena Kostov proslavila je 40. rođendan. Uživa u najlepšem periodu života, uz sina Miliju i ćerku Milu.

Iza nje je mračan period, krajem 2020. godine pevačica je doživela nesreću zbog koje je mesecima jedva ustajala iz kreveta. Ona je pala sa visine od tri metra u svojoj kući na planini Goliji, a prilikom pada je polomila sedalnu kost. Hitno je prevezena u bolnicu, a svi prisutni su se prepali od pevačicinih jauka.

Pročitajte:Nema ga na porodičnim fotografijama! Evo kako izgleda misteriozni muškarac kome je Jelena Kostov rodila dvoje dece (FOTO)

Izvor blizak porodici je otkrio da se nezgodna dogodila kada su imali završne radove u kući. Pevačica je pala direktno na leđa sa visine od tri metra, a trepela je stravične bolove.

Pevačica je uz veliku podršku najbližih uspela da se oporavi.

- Sve to što mi se dogodilo me je trgnulo, sada sam neka druga osoba, ne dozvoljavam stvarima koje su nebitne da me iznerviraju - rekla je Jelena tada, te dodala da joj je najveću podršku pružala porodica.

- Ljubav i podrška naših najbližih je od velikog značaja. Psiha je čudo. Drago mi je što sam shvatila koliko veliki krug prijatelja imam oko sebe. Sve se iskristalisalo u mom životu - rekla je tada pevačica kojoj se rođenjem ćerke ostvarila najveća životna želja - da ima dečaka i devojčicu.

Komentari (0)

Loading