Lifestyle

Nema ga na porodičnim fotografijama! Evo kako izgleda misteriozni muškarac kome je Jelena Kostov rodila dvoje dece (FOTO)

Muž Jelene Kostov - misterija za javnost

Nema ga na porodičnim fotografijama! Evo kako izgleda misteriozni muškarac kome je Jelena Kostov rodila dvoje dece (FOTO)

Instagram

Muž Jelene Kostov, Miljan Vuković, pripadnik je žandarmerije. Od početka njihove veze odabrao je da se drži po strani i daleko od medija, te je i danas posebno zanimljiv javnosti.

Sa Miljanom je Jelena dobila dvoje dece, sina Miliju i ćerku Milu i na svome "Instagramu" neretko kači bajkovite fotografije na kojima pozira sa decom, ali porodične fotografije na kojima je i njen suprug na mrežama ne objavljuje.

Instagram

 

Upravo zbog ovoga mnogi su se često pitali da li je sve u redu u odnosu Jelene i Miljana, na šta Jelena uvek sa osmehom odgovara da je sve u najboljem redu, ali da njen suprug, koji nije javna ličnost, želi da ostane daleko od radoznalih pogleda.

Pročitajte: Jelena Kostov je bila sa mojim ocem - Sin OVOG poznatog biznismena otkrio istinu o pevačici, pogledajte fotografije od kojih ćete zanemeti

- Rekao mi je da od njega mogu da tražim apsolutno sve što poželim, ali nikada ne želi da se eksponira javno, jer me voli zato što sam to što jesam a ne zato što se bavim pevanjem - kazala je ranije ona svojevremeno.

Instagram

 

Muž Jelene Kostov porodičan je čovek, a posebno uživa kada su svo četvoro u svom domu, u Skojevskom naselju, u raskošnom stanu koji gleda na Avalski toranj.

Pročitajte: Pogledajte kako izgleda kuća u kojoj je odrasla Jelena Kostov u Dimitrovgradu - Bez stida otvorila vrata svog roditeljskog doma (FOTO)

Kako izgleda misteriozni suprug Jelene Kostov, poznato je samo sa fotografija koje je na početku zabavljanja Jelena objavljivala, a mnogi komentarišu da je neverovatno zgodan.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading