Celebrity News

U kući je moja poslednja: Sa Anom Ivanović nema šale - otkrila detalje braka sa nemačkim fudbalerom

Privatni život Ane Ivanović intirigra javnost

U kući je moja poslednja:  Sa Anom Ivanović nema šale - otkrila detalje braka sa nemačkim fudbalerom

Hannes Magerstaedt/Getty Images

Privatni život Ane Ivanović nije dostupan očima javnosti. Nekadašnja teniserka povremeno podeli neke segmente koji ukazuju u kakvom raju uživa si suprugom Bastijanom i sinovima kojima se potpuno posvetila.

Ona sama ističe da je velika prednost to što je decu dobila tek nakon što je okončala karijeru, posebno jer su prve godine razvoja najvažnije.

Pročitajte:Kišni kaput Ane Ivanović možete kupiti za samo 5000 dinara, evo i gde (FOTO)

- Drago mi je što imam priliku da budem uz njih i da im usadim neke vrednosti uz koje sam ja odrasla, jer u današnje vreme sve to malo drugačije izgleda - priznaje Ana koja se trudi da sinove nauči da ne treba da budu perfekcionisti.

-  Svoju decu učim da ne treba da budu perfekcionisti i da je okej da nisu savršeni i da je okej pogrešiti. Učim ih da nikada neće biti u problemu ako kažu istinu. Ne želim da imaju taj pritisak za koji znam da može biti veliki teret. Basti mi tu puno pomaže, jer je on mnogo opušteniji, dok sam ja možda strožiji roditelj i ozbiljniji- rekla je ona za podkast “Alesto”, a na pitanje čija je reč unjenoj kući uglavnom poslednja, sa osmehom je odgovorila:

Instagram

 

 

- Da li smem da kažem ovo? Uglavnom je moja poslednja, pogotovo kad su deca u pitanju, definitivno - rekla je Ana koja priznaje da njen suprug obožava da dolazi u Srbiju.

- Basti toliko voli da dođe u Beograd, on ovde uživa. Išao je na padel sa mojim bratom. Neki put mi se čini da on više uživa u Beogradu nego ja. Ja kada dođem ovde, na sto sam strana, ne mogu da stignem sve, a on uvek nađe vreme da popije kaficu, da ode na padel ili na golf, takođe voli na utakmice da ide – rekla je Ana.

Komentari (0)

Loading