Moda

Kišni kaput Ane Ivanović možete kupiti za samo 5000 dinara, evo i gde (FOTO)

Kaput Ane Ivanović spas je za kišno vreme

Kišni kaput Ane Ivanović možete kupiti za samo 5000 dinara, evo i gde (FOTO)

Bež kišni kaput Ane Ivanović godinama je sastavni deo jesenje odevne kombinacije bivše teniserke, koja nastoji da lepo izgleda čak i kada vremenske prilike ne obećavaju.

Pročitajte: Omiljena namirnica Ane Ivanović je suvo zlato za zdravlje - Ubrzava metabolizam, jača imunitet, a ide baš uz sve

Reč je o vanvremenskom komadu „Burberry" kaputa, koji po inicijativi modnih kreatora svake godine pretrpi pokoju promenu, ali ne drastičnu, tek toliko da se isprate novi trendovi.

Ove godine moderna je modifikovana varijanta, ali u oversized formi, što je supruga Bastijana Švajnštajgera vešto ispoštovala i taj detalj podelila sa pratiocima na Instagramu.

 

 

Kaput Ane Ivanović na slici iz Barselone svi komentarišu upravo iz tog razloga.

Po strukturi, kroju i širini rukava vidi se da je model znatno širi od klasičnog, a pretpostavlja se i da je materijal nešto drugačiji, tačnije da je namenjen konkretno za kišno vreme.

 

 

Mnoge dame radoznale su da doznaju da li je vlasnica beauty brenda pomenuti komad kupila baš u „Burberry” radnji i izdvojila pozamašnu svotu novca, ili je pak šoping obavila u nekoj manje ekskluzivnoj prodavnici, koje se mogu naći i u srpskoj prestonici.

Pročitajte: Cipele Ane Ivanović su apsolutni hit - Boja jeste neobična, ali ona je ključni zimski modni trend (FOTO)

Stručnjaci tvrde da je sličan model u više različitih dužina moguće kupiti za najviše 5000 u radnjama bilo kog domaćeg tržnog centra, stoga ako tokom hladnih dana želite da iskopirate Anin stajling, nećete imati mnogo muke da pronađete baš ovaj kroj.

 

 

Kaput Ane Ivanović ide dobro uz gotovo svu obuću, ali se najbolje slaže uz bež visoke potpetice, salonke ili pak čizme.

 

 

Bivša teniserka kao mama trojice sinova zasigurno bira ravnu varijantu.

 

Komentari (1)

Loading
Drina

15:58 14.11.2023

Gde moze da se kupi za 5000 dinara? U tekstu nema odgovora na bombasticni naslov