Celebrity News

Bezobrazluk! Ako je tebi život glup, ne možeš da otimaš tuđe: Jami ogorčena - Ovome se mora stati na kraj

Svađe na estradi nisu retkost, a ovoj svi govore

Bezobrazluk! Ako je tebi život glup, ne možeš da otimaš tuđe: Jami ogorčena - Ovome se mora stati na kraj

Svađe na estradi nisu retkost. Pevači i pevačice često se sukobe oko raznih stvari, a oko muzike najpre. Tako su se i Jasna Milenković Jami i Barbara Bobak posvađala jer je mlađa koleginica prepavala njen hit "One stvari".

 -  U pitanju je jedna virusna priča koja je krenula. Jeste da su moje pesme evergrinovi, ali tome se mora stati na kraj. To je idiotizam i bezobrazluk. Mene ne interesuju ta imena, sve su to ljudi koji nemaju svoje hitove. Nemate hitove, pa kradete! Barbara, niti bilo ko drugi me nije kontaktirao.

Pročitajte:Uradila je nešto loše na svojoj slavi - Dragana Mirković otkrila kako se razbuktao sukob sa Cecom

"One stvari" su moja biografska pesma. To je moj život. S kojim, bre, pravo uzimaš moju pesmu. Ako je tebi glup život, žao mi je, ali ne možeš da otimaš tuđe - rekla je Jami za "Infomer" besno

- Zamisli kada bih ja snimila kaver pesme "Kuće male krečene u belo", Snežane Đurišić, a ona da snimi moju "Šibicu". Da su moje pesme trebalo da zvuče tako kako ih izvode, niko ne bi čuo za njih. Upropaštavaju mi pesmu! Sjašite, bre s mene! Ovo što se dešava se kosi sa zdravim razumom - rekla je pevačica, dok Barabara nije želela da komentariše.

Instagram screenshot

 

 

Komentari (0)

Loading