Celebrity News

Uradila je nešto loše na svojoj slavi: Dragana Mirković otkrila kako se razbuktao sukob sa Cecom

Sukob Cece Ražnatović i Dragane Mirković jedan je od najvećih na estradi

Uradila je nešto loše na svojoj slavi: Dragana Mirković otkrila kako se razbuktao sukob sa Cecom

Ata Images

Sukob Cece Ražnatović i Dragane Mirković datira već godinama. O razlozima lošeg odnosa među pevačicama spekulisalo se dugo, a 2018. godine susrele su se na snimanju novogodišnjeg programa RTS-a. Ta scena se prepričava i danas.

Dragana je pitala Cecu da li se njih dve poznaju, a Ceca joj ostavila mogućnost da sama odluči.

– O, pa dobro veče. Je l' se mi poznajemo ili se ne poznajemo? – rekla je tada Dragana Ceci, koja je prolazila pored nje dok se vraćala sa snimanja svog dela novogodišnjeg programa.

Pročitajte: Mira NE PRAŠTA! Otkriveno u kakvom su zaista odnosu Ceca i njena majka i šta se desilo u porodičnom domu u Žitorađi (FOTO)

– Pa, ne znam, ti odluči. Čas se poznajemo, čas se ne poznajemo – odgovorila joj je Ceca, na šta se Dragana nadovezala:

– Ja sam odlučila i rekla: ‘Dobro veče’, a sad… Kako ti želiš. Ja nemam problem te vrste – rekla je pevačica, a onda je kasnije za medije otkrila da se sukob dogodio u porodici Ražnatović.

– Da budem iskrena, ne znam u kakvim smo odnosima Ceca i ja. Ne znam da li se mi poznajemo ili ne poznajemo. Uglavnom, ono što mene čini mirnom i staloženom, to je da ja nikada nijednu ružnu reč nisam rekla protiv te žene.

Ona jeste nešto prilično loše uradila na svojoj slavi pre dve godine. Ne znam zašto i čime izazvana. Žao mi je zbog toga, jer je to bilo bespotrebno. Stvarno ne znam šta joj je bilo, mora da je bila nešto nervozna. Ne vidim drugi razlog.

Pročitajte: Posle šest godina ponovo u njegovom zagrljaju! Ceca Ražnatović razmenila sočan poljubac sa ovim muškarcem, svi u šoku (VIDEO)

Reći dobro veče, ne vidim da je to neki razlog da vas neko izvređa pred novinarima, ali bože moj, to je njeno pravo. Ako je to tako u tom trenutku osetila i želela, slobodno. Ja idem uzdignute glave, mogu svuda da prođem bez telohranitelja.

ATA Images, Petar Đorđević

 

 

Znam šta sam radila i govorila u životu i nemam razloga da se bilo čega plašim. Da li je nju neko nešto slagao i rekao nešto, pa je tako reagovala, ne znam, ali bih volela da znam – rekla je Dragana tada.

 

Komentari (0)

Loading