Celebrity News

Romantično veče i zaljubljeni pogledi! Vesna Dedić i doktor Antonić blistali na posebnoj večeri, sve oči uprte u njih (FOTO)

Dečko Vesne Dedić priredio voditeljki veče za pamćenje

Romantično veče i zaljubljeni pogledi! Vesna Dedić i doktor Antonić blistali na posebnoj večeri, sve oči uprte u njih (FOTO)

Marko Marin

Iako svoju vezu sa doktorom Dejanom Antonićem, Vesna nikada nije potvrdila, glasine o njihovoj ljubavi ne prestaju. I ovoga puta sumnje su dodatno podgrejali snimcima i fotografijama sa romantičnog koncerta Doris Dragović na koji su otišli s prijateljima.

Voditeljka i doktro snimili su se u romantičnom plesu iz lože, nasmejani i, mnogi bi rekli zaljubljeni. Pevušili su i uživali, a zaljubljenim pogledima ponovo su podgrejali govorkanja o njihovoj romansi.

Pročitajte: Dečko Vesne Dedić objavio prvu zajedničku fotografiju i potvrdio - Koliko je volim! Pogledajte kako blistaju zajedno (FOTO)

Podsetimo, iako Vesna nikada nije javno progovorila o njihovom odnosu, Dejan je o njoj svojevremeno napisao par reči na svom "Instagramu":

Instagram

 

- Još jedno veče za pamćenje. Sa Vesnom ih ima mnogo i tek su novi dani koji život čine lepšim pred nama. Hvala što nas svake godine pred leto obraduješ dobrom pričom i pravom, iskrenom emocijom - napisao je i dodao:

- Sada već mogu reći i za mene tradicionalno - kraj juna je doba godine kad se čeka nova, topla, životna priča. A posebno zato što za nekoliko poslednjih romana svedočim njenim pisanjima do svitanja na našim putovanjima. Pa se ponekad osećam i kao podrška autoru - kad zatreba skuvam kafu ili donesem čašu crvenog vina - ako književnica na trenutak "zabaguje" da li junak i junakinja da krenu ovim ili onim putem. Da joj ubrzam "reset - otkrio je pojedinosti njihovog odnosa.

 

Komentari (0)

Loading