Celebrity News

Dečko Vesne Dedić objavio prvu zajedničku fotografiju i potvrdio: Koliko je volim! Pogledajte kako blistaju zajedno (FOTO)

Dečko Vesne Dedić se oglasio

Dečko Vesne Dedić objavio prvu zajedničku fotografiju i potvrdio: Koliko je volim! Pogledajte kako blistaju zajedno (FOTO)

Već neko vreme u javnost se šuška o romansi Vesne Dedić i doktora Dejana Antonića, koji su poslednjih par godina nerazdvojni, a u prisustvu jedno drugog sa lica ne skidaju osmeh. 

Iako o svom emotivnom životu spisateljica ne želi da priča, njen, kako ga ona naziva, prijatelj više nije mogao da ćuti. Dečko Vesne Dedić se oglasio i priznao šta oseća prema spisateljici:

Pročitajte: OPA! Sanja Marinković konačno progovorila o prekidu prijateljstva sa Vesnom Dedić, istina je MNOGO TUŽNA

- Još jedno veče za pamćenje. Sa Vesnom ih ima mnogo i tek su novi dani koji život čine lepšim pred nama. Hvala što nas svake godine pred leto obraduješ dobrom pričom i pravom, iskrenom emocijom.

Instagram

 

Sada već mogu reći i za mene tradicionalno - kraj juna je doba godine kad se čeka nova, topla, životna priča. A posebno zato što za nekoliko poslednjih romana svedočim njenim pisanjima do svitanja na našim putovanjima. Pa se ponekad osećam i kao podrška autoru - kad zatreba skuvam kafu ili donesem čašu crvenog vina - ako književnica na trenutak "zabaguje" da li junak i junakinja da krenu ovim ili onim putem. Da joj ubrzam "reset".

Pročitajte: Novi dečko Vesne Dedić slavi rođendan, ona se TOPI u njegovom zagrljaju - Objavila fotografiju, baš su PRELEP PAR

A najviše se radujem kad nas sve okupi pa anketno pita "tužan ili srećan kraj"? I mi svi odgovorimo onako ili ovako, a znamo da će kraj biti onakav kako Vesna oseti kad bude pisala poslednje rečenice romana. Jer je takva - osim putovanja - ne planira ništa drugo, nego živi za trenutak.

A ja mislim da nas Vesnini romani uče kako da izbegnemo ili sprečimo tužne krajeve. Mnogo je volim i hvala što pokazuješ i dokazuješ da iskrena emocija i nesakrivanje istih na kraju donesu samo dobro i lepo u život - napisao je doktor uz fotografiju sa Vesnom, koja mu se na toplim rečima od srca zahvalila.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading