Celebrity News

Drastična promena: Danijela Martinović ponela najmoderniju frizuru sezone (FOTO)

Frizura Danijele Martinović više nije ista

Drastična promena: Danijela Martinović ponela najmoderniju frizuru sezone (FOTO)

ATA Images

Kažu da žene menjaju frizuru onda kada su na korak do nekih drugih suštinskih promena. Ipa, hrvatska pevačica  je posle brojnih trubulencija i raskida veze sa Petrom Grašom, srećna već neko vreme. Ispunjen emotivni život nije je zaustavio da promeni imidž, pa frizura Danijele Martinović više nije ista

Pevačica se odlučila za drastičnu promenu imidža. Svoju plavu kosu je skratila u popularni bob, a plave uvojke prošarala je ružičastim pramenovima.

Pročitajte:Danijela Martinović sa novim dečkom ispunila svoj najveći san: To je bila zajednička želja

 - Svi već dobro znate koliko volim početke, a u svakom novom početku leži čarolija transformacija. Nova frizura, još jedan novi početak i novi sjaj -  napisala je Danijela na Instagramu.

 - Kraj godine najčešće donosi nove odluke, tako smo se odlučili na novu frizuru i boju za Danijelu. Kosu smo pobojali u blond nijansu sa violet odsjajem, skratili smo kosu na bob/lob koji već neko vrijeme vlada modnom scenom pa smo odlučile obeležiti 2023. sa kratkom i zdravom kosom - dodala je frizerka koja je zadužena za Danijelinu frizuru.

Danijela je uvek bila spremna na drastične promene.

- Rođena sam plavuša, sve ostale faze bile su stilsko igranje, a ja sam se uvek jako dobro zabavljala- ekla je jednom prilikom.

Komentari (0)

Loading