Celebrity News

Danijela Martinović sa novim dečkom ispunila svoj najveći san: To je bila zajednička želja

Dečko Danijele Martinović usrećio je pevačicu nakon prekida duge veze

Danijela Martinović sa novim dečkom ispunila svoj najveći san: To je bila zajednička želja

Dečko Danijele Martinović tiho i gotovo neprimetno ušao je u život hrvatske pop zvezde, koja u tom periodu tek što je okončala dve i po decenije dugu vezu sa Petrom Grašom.

Pročitajte: Kakav obrt! Danijela Martinović ponovo sa osmehom govori o Petru Graši - Svi se pitaju šta se to događa među bivšim partnerima (FOTO)

Prvi susret sa njim dogodio se kad je podnela prijavu za krađu identiteta preko interneta, a slučaj je uspeo da dovede do razrešenja niko drugi do finansijski inspektor Josip Plavić.

 

 

Nije joj se na klasičan način udvarao, više je pokazivao brižnost i zaštitnički odnos, dok joj je uporedo dokazao da poseduje i smisao za humor i da je vrlo inteligentan.

Nije mnogo trebalo da se zaljubi u njega te uskoro slave prvu godišnjicu zabavljanja.

 

 

Zabavljenje je prava reč kroz šta Danijela i Josip prolaze. Jedno drugo čine srećnim svakoga dana, stalno smišljaju neke nove izazove, avanture, za samo 12 meseci uspeli su da steknu bezbroj interesantnih zajedničkih priča i dogodovština a jedna od njih posebno je bila zanimljiva i da se sa javnošću podeli.

Dečko Danijele Martinović izrazio je želju da poseduju zajedničku kuću u prirodi sa čim se pevačica složila, pre toga, međutim, stavili su sebe na probu i otišli na kampovanje.

 

 

Tačnije, zaljubljeni par letovao je na plaži pod šatorom i ludo se zabavljao, što je Danijeli samo potvrdilo odluku da se prepusti romansi.

Pročitajte: KONAČNO! Danijela Martinović zablistala u belom, u srcu ljubav, a pored nje njen prezgodni momak - Sve se dogodilo na njegovom imanju (FOTO)

- To je bila i njegova i moja želja. Prvi put u životu sam rekla: Bila sam po raznim hotelima, ali ovo je prvi put da spavam u hotelu s milijardu zvezdica. Uživamo na maksimum - istakla je svojevremeno za hrvatsku Gloriju.

 

 

Nije tajna da Martinovićeva živi svoje najbolje godine i svoj najlepši period u emotivnom životu, prepun ljubavi, razumevanja, poštovanja i svega drugog što joj je u prethodnim vezama očigledno nedostajalo.

 

Komentari (0)

Loading