Celebrity News

Sat vremena kasnije stigao je odgovor - samo ova reč: Dušica Jakovljević otkrila zašto je dala otkaz na Pinku posle 10 godina

Dušica Jakovljević o otkazu govorila prvi put

Sat vremena kasnije stigao je odgovor - samo ova reč:  Dušica Jakovljević otkrila zašto je dala otkaz na Pinku posle 10 godina

Dušica Jakovljević godinama je bila deo televizije "Pink"i često je isticala koliko je srećna što je deo ovog tima. Mnogi su je smatrali zaštitnim licem ružičaste kuće, pa je prekid saradnje mnogima bio pravo iznenađenje. Dušica Jakovljević o otkazu govorila je prvi put i istakla koliko je razočarana nakon svega.

– Neću nikome da se izvinjavam zbog svojih godina na televiziji, neću više da se izvinjavam ili objašnjavam zašto sam ja nešto uradila na sebi, neću da se izvinjavam što sam sa Dorćola, neću da se izvinjavam što umem da hodam na štiklama po Skadarliji. Ja sam shvatila ovde koliko vredim–, rekla je Dušica i priznala koliko joj teško padaju priče.

Pročitajte:Bivši muž Dušice Jakovljević je ovaj čovek sa televizije kog ste godinama gledali - Pogledajte kako izgleda (FOTO)

– I mediji koji su izveštavali, ne želim da dajem nikome za pravo, ne bojim se ničega, ali se i dalje nadam da će oni koje sam smatrala porodicom… Znaš, meni je jedna osoba rekla da sam ja njima zabola nož u leđa, jer sam otišla u pola sezone. I to je bilo potpuno neverovatno – rekla je kroz u emisiji kod Snežane Dakić Dušica koja je potom otkrila da je tražila da joj čelnici televizije omoguće da digne kredit za stan.

- Jedino što sam ja želela i što mi je obećavano, sad već ima dve godine, jeste da novčani iznos koji sam dobijala na račun, deo plate koji je išao na račun, bude toliki da mogu da podignem kredit za stan. Rečeno mi je da će to biti rešeno. Dve godine sam čekala. Nisam tražila ništa što nije moje. Na nečijih šest hiljada kvadrata, moja deca valja imaju prava na svojih šezdeset – dodala je voditeljka, otkrivši da očekuje različite reakcije posle emisije.

- Razmišljam da li će me neko pozvati da me osudi što sam ovo ispričala. A kada sam nameravala da dam otkaz, poslala sam poruku u kojoj sam sve fino objasnila. Jasno sam rekla da sam dobila ponudu koju je nemoguće odbiti. Sat vremena nakon što sam poslala poruku, kao odgovor sam dobila samo jednu reč: “Koliko?” - ispričala je Dušica kroz suze.

Komentari (0)

Loading