Celebrity News

Bivši muž Dušice Jakovljević je ovaj čovek sa televizije kog ste godinama gledali: Pogledajte kako izgleda (FOTO)

Bivši muž Dušice Jakovljević nije često bio tema u medijima

Bivši muž Dušice Jakovljević je ovaj čovek sa televizije kog ste godinama gledali: Pogledajte kako izgleda (FOTO)

Iako gotovo svakodnevno na televiziji Pink imamo prilike da gledamo popularnu voditeljku koja je svojim stavom, elokventnošću i harizmom brojnim gledacima ušla pod kožu, o njenom privatnom žvotu ne zna se mnogo detalja budući da istu ne deli na tacni, pa je tako i bivši muž Dušice Jakovljević tema o kojoj ona nikada nije preterano govorila.

Ono što je poznato jeste da je Dušica bila u braku sa producentom Aleksandrom Miljušem sa kojim je dobila sina Ognjena i ćerku Anđelu.

Pročitajte: Šik i glamur! Beogradski crveni tepih večeras atraktivniji od holivudskog - Evo ko je poneo titulu najbolje odevenog (FOTO)

Facebook

 

Bivši muž Dušice Jakovljević i voditeljka su se upoznali dok su zajedno radili za produkcijsku kuću „Emotion“, a kako je jednom prilikom ona istakla njihovom poznanstvu kumovala je njena, takođe svima dobro poznata, koleginica.

- Udala sam se vrlo mlada, u 25. godini. Sa Anđelinim i Ogijevim tatom upoznala me je Ana Mihajlovski, dok smo zajedno radile na TV Metropolisu. Oba deteta su mi planirana i između njih je sjajna razlika, dve godine - rekla je jednom prilikom voditeljka rijaliti programa.

Pročitajte: Anđela je mamina kopija, jedino je frizura drugačija - Prva slika ćerke Dušice Jakovljević i Aleksandra Miljuša, sad je već velika devojka

Instagram

 

Iako se o njihovom razvodu pričalo još 2014. godine, na brak su zakonski stavili tačku tek prošle godine:

- Miljuš i ja smo se razveli tek pre tri nedelje, iako smo odavno rastavljeni. Oboje mnogo radimo i nismo stigli ranije sve papire da rešimo. Tokom braka smo imali probleme i zato smo se rastali, ali to nije tema za medije. Nikada ne bih komentarisala nešto što bi moglo da šteti mojoj deci - rekla je Dušica za medije aprila 2022. godine, a jednom prilikom takođe je istakla i kako je razvod na nju uticao:

- Razvod me je ojačao i dao mi samopouzdanje, ali i naučio da probleme koje prepoznam na početku ne guram pod tepih.

Komentari (0)

Loading