Celebrity News

KAKAV PAR! Tanja Vojtehovski pored njega blista: Mlad, zgodan i moćan

Privatni život Tanje Vojtehovski nepoznanica je za javnost

KAKAV PAR! Tanja Vojtehovski pored njega blista: Mlad, zgodan i moćan

Luka Šarac


Nekadašnja televizijska voditeljka pred očima javnosti bila je godinama, a uprkos tome privatni život Tanje Vojtehovski nepoznanica je za javnost.

Dva puta je bila u braku. Sa Srđanom Stojanovim se venčala 1999. godine na skeli na Dunavu, kada je Tanja već imala ćerku Tijanu, koju je 1991. dobila sa prvim mužem o kome nikada nije govorila i koji je iz njihovog života nestao prilično rano, pa je Tijana više odrastala uz očuha Srđana.

Pročitajte:Ćerka Tatjane Vojtehovski se skinula u mali bikini! Fotka otkriva tetovažu na jako zanimljivom mestu

Brak je potrajao deset godina. Tanja je za medije dala izjavu da je sa bivšim suprugom ostala u korektnim odnosima, a kao razlog razvoda navela je brak.

- Postoji samo jedan uzrok razvoda, a to je brak. Osetila sam potrebu da krenem dalje, a u svakom i najmanjem partnerskom odnosu potrebno je da imate osećaj kako vas neko u tome prati. I kako bi Englezi rekli: "To više nije bila moja šolja čaja" - izjavila je tada Tanja za "Story".

Neposredno posle razvoda u njen život ušetao je Nenad Čanak, magistar ekonomije koji se već tada isticao u poslovnom svetu. Dve i po godine kasnije usledio je raskid.

- Ne spadam u ljude koji po svaku cenu moraju da budu sa nekim. Biti sam ne znači biti usamljen. Vezu sa Nenadom pamtiću po svim lepim trenucima koji su se dogodili. Ne treba žaliti što nečega nema, već biti srećan što se dogodilo - poručila je tada Tanja.

Bivši dečko Tanje Vojtehovski je u braku sa Enom Popov, sa kojom ima dve ćerke, Riju i Milu, a Tanja od tada emotivne partnere nije predstavljala javnosti. Zato je njena fotografija sa nepoznatim gospodinom izazvala mnogo pažnje. Tanja blista kao nikada, osmeh sa lica ne skida, pa se mnogi pitaju da li je konačno pronašla pravog muškarca.

Komentari (0)

Loading