Lepota

Ćerka Tatjane Vojtehovski se skinula u maleni bikini! Fotka otkriva tetovažu na jako zanimljivom mestu

Ćerka Tatjane Vojtehovski pozirala u bikiniju

Ćerka Tatjane Vojtehovski se skinula u maleni bikini! Fotka otkriva tetovažu na jako zanimljivom mestu

Luka Šarac

Da je ćerka Tanje Vojtehovski njena najveća radost cenjena novinarka nikada nije krila, često je sa sjajem i oku isticala da je, uskoro tridestrogodišnja Tijana njena najveća podrška i da je izuzetno ponosna na to u kakvu je ženu izrasla, budući da joj nije bilo lako da je odgaja i kroz život usmerava sama.

Pročitajte: Od Tanje Vojtehovski nema srećnije žene! Podelila NAJLEPŠE VESTI - Maleno čedo nam je tu (FOTO)

 

 

Tijana je donekle krenula stopama svoje majke, uplovila je u medijske vode i radi kao producent na jednoj televiziji u čemu je veoma uspešna, a o tome šta je ćerka Tanje Vojtehovski od nje nasledila, a u čemu je pak otišla korak dalje, ona kaže:

- Ispred mene je u poznavanju televizijskog posla, i to mi je fenomenalno. Tijana, koja je producent na kanalu „Euronews“ u „malom prstu“ drži sve tehničke novotarije, pa se često desi da je prekinem i pitam da mi pojasni neki termin. Kad pričamo o televiziji, među nama ne postoji odnos majka‒ćerka, već je to razgovor dva profesionalca. Osim ljubavi prema televiziji i „NLP-u“, od mene je nasledila plave oči, sluh, dobro životno pravilo da stvari treba nazivati pravim imenom, aksiom da se sve može promeniti, čak i kad deluje beznadežno. Ko god nas vidi „u paketu“ obavezno konstatuje „vas je dve“.

Pročitajte: Stančina na Vračaru, baš im dobro ide - Dom Tanje Vojtehovski je savršenstvo uređenja enterijera, svi ćete poželeti ovakav stan (FOTO)

Instagram

 

Osim što je od nje nasledila ambicije i marljivost, Tijana je i prava kopija svoje majke u šta smo se više puta uverili putem fotografija koje objavljuje na društvenim mrežama gde je veoma aktivna, a najnovijom objavom ona je otišla i korak dalje. Pozirala je u bikiniju u prelepom ambijentu i zvuke talasa, pokazavši da je pobornica prirodnog looka, a mnogim pratiocima za oko je zapala njena zavidna figura za koju je mahom pobrala kompimente.

Pročitajte: Ćerku je toliko povredio da je uzela majčino prezime - Evo ko je bivši muž Tanje Vojtehovski i zašto ga se sećaju sa gorčinom

Instagram

 

Komentari (0)

Loading