Celebrity News

U mom srcu ostaćeš zauvek, čekam dan kada ćemo se ponovo sresti: Sin Ane Bekute slomljen zbog gubitka

Sin Ane Bekute ne miri se sa gubitkom

U mom srcu ostaćeš zauvek, čekam dan kada ćemo se ponovo sresti: Sin Ane Bekute slomljen zbog gubitka

Ata Images

Dvogodišnji pomen Milutinu Mrkonjiću održan je 26. novembra na beogradskom Novom groblju. Brojni prijatelji okupili su se da Mrki odaju počast, a Ana Bekuta na groblje je stigla u pratnji sina i unuke.

Milutin Mrkonjić je poslednju deceniju života proveo u ljubavi sa pevačicom, a sin Ane Bekute ga se prisetio emotivnim rečima na dan kada je preminuo.

Pročitajte: Smršala, podmladila se, pa počela da se oblači kao da ima trideset! Auuuu Ana, zar ti ovo priliči

- Dve godine su prošle od trenutka kada si tiho nestao iz mog sveta, ostavljajući za sobom samo sećanja i prazninu koja ne jenjava. U mom srcu ostaćeš zauvek, kao svetionik sećanja koji me vodi kroz tamu gubitka. Grlim uspomene i nosim te sa sobom kroz sve izazove koje donosi život. Tvoja prisutnost je i dalje jaka iako se ne može opipati, ni videti.

Zauvek ćeš biti deo naših života, i bez obzira na vreme koje prolazi, tvoj duh će nastaviti da živi sa nama. Neka tvoja duša pronađe mir tamo gde si sada, a ja ću nastaviti da te nosim u srcu u danima koje donosi budućnost, čekajući dan kada ćemo se ponovo sresti - poručio je Igor uz snimak na kome Mrka pleše sa Anom

Da podsetimo, Mrkonjić je preminuo 27. novembra, posle dva operativna zahvata na srcu.

Instagram

 

 

Komentari (0)

Loading