Moda

Smršala, podmladila se, pa počela da se oblači kao da ima trideset! Auuuu Ana, zar ti ovo priliči

Stajling Ane Bekute nikada nije bio ovakav

Smršala, podmladila se, pa počela da se oblači kao da ima trideset! Auuuu Ana, zar ti ovo priliči

Tokom četiri decenije na estradi stajling Ane Bekute uglavnom je bio za pohvalu. Mini modne greške estradne umetnice gotovo da niko nije primećivao, jer čak i njih je umela da iznese sa stavom i vrlo dostojanstveno.

Mišljenje modnih stručnjaka o stajlingu Ane Bekute uvek je bilo pozitivno. Pojedini među njima, stilisti i dizajneri, bili su zaduženi za njene modne izbore u javnosti, stoga tu i nije bilo mnogo prostora za kritikovanje.

Pročitajte: Ko bi se usudio?Ana Bekuta na udaru žestokih kritika zbog prsluka, a tek da vidite koju tašnu je uz njega uklopila (foto)

Izgleda da se poslednjih godina, a to je mišljenje i fanova i publike, Ana oblači sama, što očigledno nije dobro jer nailazi na razne stavove i kritike.

Ata Images

 

Višak kilograma pevačica je dugo prekrivala širokim haljinama i tunikama, a pošto je znatno smršala uz pomoć posebne dijete i gotovo vratila figuru na staro prepustila se nešto smelijem odevanju.

Naime, Bekuta je uslikana u šljaštećim pantalonama i identičnom sakou, što su mnogi okarakterisali kao odevnu kombinaciju koja ipak ne priliči njenim godinama, koliko god dobro da izgleda.

Instagram

 

Da situacija bude gora, pomenuti stajling Ane Bekute nedavno je ponela i njena trideset godina mlađa koleginica Ana Kokić, čime su se pomenute spekulacije i kritike na račun novog stila oblačenja potvrdile.

Pročitajte: Trošna kućica na kraju sela - Pred vama je fotografija kuće u kojoj je odrasla Ana Bekuta, od pogleda na zidove slomiće vam se srce

Svi se slažu da Ani ukus nikada nije nedostajao, ali da bi ubuduće ipak trebalo da se konsultuje sa nekim modnim stručnjakom, da bi sve to što je ona naumila da obuče bilo bolje upakovano, spojeno i ostavilo bolji utisak.

Instagram

 

 

Komentari (1)

Loading