Celebrity News

Lepa Brena svojim očima gledala kako Bobu LJUBI I GRLI DRUGA: Ostala zatečena, a onda se dogodilo OVO...(FOTO)

Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića već četiri decenije pod budnim je okom medija i javnosti

Lepa Brena svojim očima gledala kako Bobu LJUBI I GRLI DRUGA: Ostala zatečena, a onda se dogodilo OVO...(FOTO)

ATA Images

Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića protkan je zahtevnim izazovima, trzavicama, ljubavnim iznenađenjima, poštovanjem, napornim radom ali najpre porodičnim radostima koji uključuju njihove naslednike Filipa, Stefana i Viktora.

Pročitajte: Za slavu Živojinovića sarmu savija čak petoro ljudi! Zavirite u vilu na Bežanijskoj kosi - Brena i Boba se spremaju za goste (FOTO)

Uprkos tome, što su svojevremeno doživeli čak i to da im sina Stefana otmu i za njega traže otkup bivši teniser i pevačica nisu od svojih naslednika napravili razmažene ljude, koji se drže za maminu suknju i tatine pantalone.

Privatna Arhiva

 

Naprotiv, sve su učinili kako bi se osamostalili, u prilog čemu govori činjenica da svaki od njih ima svoju nekretninu i samo svoj posao koji razvija.

Upravo ovo Breni i Bobi pruža dodatnu mogućnost da iznova i iznova rade na svom braku, čineći ga svakodnevno sve boljim, lepšim i interesantnijim.

Mirko Tabašević

 

Činjenica je da estradna umetnica i njen suprug još uvek, iako su oboje na korak do penzije, puno rade i stalno iznova smišljaju nova angažovanja, ipak za putovanja i gastronomiju uvek nađu vremena.

Druženje s prijateljima predstavlja im veliko zadovoljstvo, stoga ih često u svom domu na Bežanijskoj kosi okupljaju, istovremeno se sa njima nalaze gde god da su se po svetu denuli, recimo svojom jahtom.

Ata Images

 

Jednog susreta sa prijateljima ona se baš nedavno kod Vesne Dedić u emisji "Balkanskom ulicom" prisetila i voditeljku pa i njene gledaoce slatko nasmejala.

Naime, Brena je ispričala kako je jedna od dragih poznanica prilikom susreta poletetela Bobi u zagrljaj, krenula da ga grli i ljubi dok je ostalima rekla samo kratko ćao.

Instagram

 

Očekivanja pristunih bila su da će pevačica gospođi objasniti da nije lepo da grli njenog muža, međutim ona se samo slatko nasmejala.

Pročitajte: Specijalni gost u vili Živojinovića na Bežaniji- Aranđelovdan je za Brenu i Bobu poseban ove godine (FOTO)

- Ona je tako Bobu izgrlila, izljubila, nama je samo rekla ćao, ćao, ćao. Bobu najviše voli. To mi je bilo toliko slatko. Znate kako nismo mi koji smo se poženili i poudavali, nismo mi da neko drugi ne treba da nam kaže emocije, ali nije lepo ako se te emocije zloupotrebe.

Boško Karanović

 

Brak Lepe Brene i Bobe Živojinovića izgrađen je očigledno na velikom poverenju, te tu ljubomori nema mesta.

 

 

Komentari (0)

Loading