Celebrity News

Sloboda Mićalović otkrila kako je sve pošlo po zlu u braku: Izgubilo se poštovanje prema suprugu, bijemo se rečima (FOTO)

Bračne razmirice Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, po izjavi lepe glumice, nisu retkost

Sloboda Mićalović otkrila kako je sve pošlo po zlu u braku: Izgubilo se poštovanje prema suprugu, bijemo se rečima (FOTO)

Nije tajna da su učestale bračne razmirice Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića navele lepu glumicu na promišljanje o bračnim odnosima i tome kako je zapravo poželjno da supružnici funkcionišu ne bi li godinama živeli u skladu.

Pročitajte: Ovakvu je nikada niste videli - Sloboda Mićalović u ovom izdanju napustila kuću! Svi se okreću za glumicom (FOTO)

Gostujući u emisiji kod Vesne Dedić, dramska umetnica, koju sve češće gledamo u pozorištu u samostalnim projektima, objasnila je na koje kompromise pa i promene bi dame trebalo da pristanu zarad ljubavi i porodičnog blagostanja. 

Instagram

 

- Kod nas se izgubio taj odnos, to poštovanje prema suprugu. Vrlo smo brzi na jeziku a to nas onda košta - kazala je Sloboda pa dodala: 

- Mislim da žena, da mi po prirodi, da nam je dato da budemo mudre, a njima je data snaga. Čini mi se da malo to koristimo više, da se mi bijemo rečima sa njima, da budemo mi jake, a ne treba.

Ata Images

 

Uprkos pomenutoj spoznaji, bračne razmirice Slobode Mićalović i Vojina Ćetkovića, i dalje su sastavni deo zajedničkog života glumačkog para.

Umor, svakodnevni stres, briga o ćerkama Veri i Mili, ne doprinose uvek njihovoj idili, ipak činjenica je da se oboje vrlo trude oko svog odnosa.

Pročitajte: Beogradski frizer ocenjuje izgled poznatih dama - Tvrdi da Ceca i Karleuša ne mogu da se porede, a iznenadiće vas ko je dobio NAJNIŽU ocenu

Slobodu i Vojina ne muči ništa posebno sa čim drugi parovi nemaju problema, pitanje je samo umeju li sa tim da se nose, i ima li u braku poštovanja i razumevanja.

Budući da glumac i glumica naredne godine slave 16. godišnjicu od venčanja veruje se da su pronašli balans.

Boško Karanović

 

Komentari (0)

Loading