Celebrity News

Nikad viđene fotografije porodice Jove Radovanovića: Ćerke bliznakinje Jovana i Zorana su kao fotomodeli, a sin Miloš ozbiljan frajer (FOTO)

Ćerke Jove Radovanovića poseduju očevu harizmu

Nikad viđene fotografije porodice Jove Radovanovića: Ćerke bliznakinje Jovana i Zorana su kao fotomodeli, a sin Miloš ozbiljan frajer (FOTO)

Sin i ćerke Jove Radovanovića ne bave se javnim poslom iako se očekivalo da će bar jedno od troje naslednika poći stopama slavnog komičara.

Pročitajte: Brat Milorada Mandića Mande bez dlake na jeziku- Nije Bjela otplatio Mandin kredit, ovo je prava istina (Foto)

Miloš, Jovana i Zorana nisu od oca naslednici talenat za pevanje i glumu ili bar nisu nasledili potrebu da svoje sposobnosti javno pokazuju, ipak ono što se da zaključiti na osnovu par fotografija iz privatne arhive je da sin i ćerke bliznakinje poseduju Jovinu harizmu, dok istovremeno gaje potrebu da drugima ulepšaju život, najpre svojoj deci.

youtube printscreen

 

Bivši član benda "Sedmorica mladih" živeo je i dalje živi da druge nasmeje.

Ono što ga, međutim, izdvaja od mnogih uspešnih komičara je to što mu je porodica uvek bila ispred karijere.

youtube printscreen

 

Izuzetno posvećeno Jova se bavio svojom decom tokom njihovog odrastanja, nikada ih nije puštao da se dosađuju. Nije smatrao da je čitanje novina pred mališanima njima zanimljivo zato je nastojao uvek da ih animira da budu kreativni, crtaju, glume, od gline prave figurice.

Sve ovo sada sin i ćerke Jove Radovanovića prenose na svoje mezimce, a umetnik ne krije da kroz unuke ponovo proživljava dane kada su mu deca rasla.

youtube printscreen

 

Tvrdi da mu se čini da će ga unuk nasledniti, jer pokazuje veliku energiju i umesto da deka njega zabavalja, on dekin dan svakodnevno čini zanimljivim.

Ponosan je Jova na svoju porodicu, koja mu je uvek bila utočište od problema.

Ćerke bliznakinje posebno su brižne prema njemu, a postala je navika da se porodično okupljanju na nedeljnom ručku.

 

 

Imao je sreće Jova sa članovima porodice, kako sinom i mezimicama tako i suprugom Koviljkom koja je istrpela sva njegova profesionalna odsustva, korekcije i izazove. 

Pročitajte: Želim samo dostojanstveno da odem: - Dirljive scene na Novom groblju, ispunjena poslednja želja Žarka Lauševića (FOTO)

Uskoro slavni komičar obeležava 83. rođendan a ne sumnja se da će ga u skromnom domu na taj dan posetiti upravo najmiliji.

 

 

 

Komentari (0)

Loading