Celebrity News

Ćelave glave, pivski stomaci i promaje na računu: Jelena Karleuša odbrusila muškarcima - Ne govorite mi da sam baba

Jelena Karleuša godine ne krije

Ćelave glave, pivski stomaci i promaje na računu: Jelena Karleuša odbrusila muškarcima - Ne govorite mi da sam baba

Antonio Ahel/ATA Images

U vreme ejdžizma, kada se glorifikuju mladost i lepota, javnim ličnostima nije lako. Svi komentarišu njihove nove bore i sede vlasi, ali Jelena Karleuša godine ne krije.

Pevačica svoje rođendane dočekuje sa radošću, a zašto i ne bi kada izgleda bolje od dvostruko mlađih devojaka. Liniju je uspela da dovede do savršenstva, pa je s pravom odbrusila svima koji je vređaju zbog činjenice da je napunila 45 godina.

Pročitajte: Ovakvo Karleušino izdanje još niste videli: Na Hello! party došla u balskoj haljini od čije cene će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

"Svaki put kada me neko uvredi zato što imam 45 godina ja smršam još sto grama. Svaki put kada neko kaže da su žene 'babe' sa 45, meni se izrazi još jedan trbušnjak, a d*pe mi se popne za centimetar.

Svaki put kada neko kaže da su žene 'stare' u 45 godina, ja budem još mlađa i brutalnija. Ne vređajte žene zbog godina da ne bi počele da vređaju muškarce zbog ćelave glave, pivskog stomaka i promaje na računu već sa 30! One tada obično nađu dečka od 20 godina koji tu ne vidi nikakav problem, naprotiv!", napisala je Jelena na svom profilu na Instagramu i dobila veliku podršku.

Komentari (0)

Loading