Celebrity News

Ovakvo Karleušino izdanje još niste videli: Na Hello! party došla u balskoj haljini od čije cene će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Jelena Karleuša na „Hello“ žurki još jednom zadala modni zadatak svima

Ovakvo Karleušino izdanje još niste videli: Na Hello! party došla u balskoj haljini od čije cene će vam se zavrteti u glavi (FOTO)

Ata Images

Jelena Karleuša na „Hello!“ žurki zablistala u modnoj kombinaciji na kojoj mogu da joj pozavide svetske zvezde.

Nije tajna da pop zvezda ima smisla za odevanje. Po mišljenju mnogih ona je naša ikona stila, koja ne zna za modnu grešku, ipak čini se da je sinoć na žurki jednog od najčitanijih domaćih magazina prevazišla samu sebe.

Pročitajte: Jelena Karleuša sasvim iskreno o prevari u braku - Ta greška mi se sigurno neće ponoviti

Crvenim tepihom u pratnji fotoreportera koji su pokušavali da zabeleže svaki njen pokret, prošetala je ponosno i graciozno.

Privatna Arhiva

 

Raskošna balska haljina sa plaštom, od crnog tila, došla je do izražaja, kao i providne crne rukavice i tanki šal u istovetnoj nijansi.

Instagram

 

Alfa i omega domaće modne scene zaključak je onih koji su svedočili tim trenucima.

Svi su se okretali za muzičkom divom, a oni koji se malo više razumeju u modu mogli su samo da potvrde da se Karleuša pojavila u skupocenom komadu, vrednom nekoliko hiljada evra.

Instagram

 

Veliki budžet pevačica oduvek, od samog početka karijere, odvaja za stajling.

Pročitajte: Što kuma može da ti priredi ne može niko - Ivana Kukrić podelila važne privatne detalje od kojih će Jeleni Karleuši zaigrati srce (FOTO)

S namerom da bude jedinstvena, često i sama kreira scensku odeću koja je ekstravagantna, unikatna, povremeno glamurozna, elegantna, nežna, ali svakako upečatljiva.

 

 

Jelena Karleuša na „Hello!“ žurki još jednom je zadala modni zadatak zvezdama širom planete.

Komentari (0)

Loading