Celebrity News

Da li vam je lepša od Rozge? Stjepan Hauser ponovo za ruku drži plavušu, ZANOSNA JE! (VIDEO)

Devojka Stjepana Hausera ponovo je tema javnosti

Da li vam je lepša od Rozge? Stjepan Hauser ponovo za ruku drži plavušu, ZANOSNA JE! (VIDEO)

Ata Images

Devojka Stjepana Hausera misterija je za javnost, još otkad je poznati violončelista stavio tačku na vezu sa Jelenom Rozgom. Nekoliko puta, čini se, Stjepan je naveo medije da posumnjaju u to ko bi mogla biti njegova izabranica, ali se tim povodom nikada nije javno izjasnio.

Ovoga puta, novim videom na svom Instagramu oduševio je pratioce. Klekao je pred zanosnu plavušu, poljubio joj ruku, a onda su zajedno na svojim čelima izveli muzičku numeru.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

 

Talentovana Đulija Stjepanova je koleginica, a da li među njima postoji nešto više od saradnje i da li bi ona mogla biti nova devojka Stjepana Hausera, ostaje da vidimo. Violončelista često objavljuje fotografije sa devojkama za koje se kasnije nagađa da su mu devojke.

Pročitajte: Živeli smo zajedno dve godine, a to mi je strašno išlo na živce - Stjepan Hauser prvi put o prekidu veze sa Jelenom Rozgom

On obično ne komentariše glasine o novim ljubavima, ali je tako morao da kaže šta ga jako nerviralo tokom veze sa Jelenom Rozgom sa kojom je živeo pune dve godine.

 - Saradnja s njom bila je fenomenalna, trajala je dve godine. Prekrasan period mog života, i uvek ću našu saradnju imati u lepom sjećanju. Upoznali smo se u West Innu, bio je izbor za "Miss Universe". Ja sam tamo išao da gledam misice, a onda sam ugledao nju i bila draža od svih misica. I tako je sve krenulo', rekao je Hauser u novoj epizodi "Knjazališta", a potom i komentarisao tračeve da su oboje naklonjeni istom polu.

 - To su gluposti. Meni je to išlo na živce tada strašno. Jer je to bila prava ljubav, živeli smo zajedno dve godine - rekao je muzičar.

Komentari (1)

Loading
Rubi

05:54 05.12.2023

Uf,ova je baš antipatična ,Jelena je puno ljepša i simpatičnija.