Celebrity News

Sve pršti od glamura: Andrija Milošević i Aleksandra Tomić u do sada neviđenom izdanju! O njenoj toaleti svi pričaju (FOTO)

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić zablistali u javnosti

Sve pršti od glamura: Andrija Milošević i Aleksandra Tomić u do sada neviđenom izdanju! O njenoj toaleti svi pričaju (FOTO)

Andrija Milošević i Aleksandra Tomić bili su gosti na jedno prazničnom događaju na Belom dvoru. Za ovu priliku njih dvoje pojavili su se u glamuroznom izdanju, te su sve oči bile uprte u roditelje malog Relje.

Andrija je igrao na sigurno, pa je odabrao "all black" varijantu, te crni smoking iskombinovao sa crnom košuljom, što je doprinelo da izgleda veoma elegantno.

Pročitajte: Mislili su da ih niko ne gleda! Andrija i Đeđa uslikani u provodu, jedan detalj privukao posebnu pažnju (FOTO)

Sa druge strane Đeđa je blistala u monohromatskom crvenom izdanju. Crveno odelo i crveni ruž, ovoj vatrenoj plavuši dali su posebnu dozu seksepila, dok je retro frizura učinila da njen stil izgleda glamurozno, u duhu starog Holivuda.

Instagram

 

Osim što su sve oči bile uprte u njih, Andrija Milošević i Aleksandra Tomić cele večeri razmenjivali su zaljubljene poglede, a svoju suprugu glumac nije prestajao da obasipa komplimentima.

Podsetimo, par će uskoro proslaviti drugu godišnjicu braka, koji je sklopljen na tajnom venčanju:

- Venčali smo se u crkvi 1. februara 2022. godine, dvadest pet dana pre nego što je Relja došao na svet, ovo je prvi put ekskluzivno za tebe. Sve je bilo vrlo intimno, samo kumovi i nekoliko prijatelja je bilo sa nama - otkrila je Đeđa u emisiji "Na kafi sa" Seki Sablić.

Komentari (0)

Loading