Celebrity News

Došao je i taj najlepši dan: Katarina Šišmanović daleko od očiju javnosti zablistala na venčanju, svi čestitaju (FOTO)

Katarina Šišmanović ponovo srećna, svi komentarišu da blista

Došao je i taj najlepši dan: Katarina Šišmanović daleko od očiju javnosti zablistala na venčanju, svi čestitaju (FOTO)

Luka Šarac

Podatak da je Katarina Šišmanović ponovo srećna raširio se portalima i drugim medijima brzinom svetlosti.

Lepa voditeljka, koja već nekoliko godina nije prisutna u javnosti, nema angažman na televiziji i gotovo niko ne zna čime se tačno bavi, prisustvovala je venčanju dragih prijatelja, a njen stajling znatno se izdvojio od drugih zvanica.

Pročitajte: Posle propalog braka iznenada se povukla sa malih ekrana -Katarina Šišmanović bila prelepa, a kako izgleda danas (FOTO)

Katarina je, po svemu sudeći, bila deveruša prijateljici na svadbenom veselju, a ako je suditi po slikama koje je danas objavila na Instagramu, našla se među neudatim devojkama koje su hvatale bidermajer i bila ta srećnica koja ga je uhvatila, što implicira da je ona sledeća na redu da se uda.

Instagram

 

Da nije mlade, čija venčanica je bila izuzetno lepa i jednostavna, Katarina bi zasigurno ponela titulu najbolje odevene a svi komentarišu da je dosta poena lepa voditeljka dobila zbog zanosnog osmeha.

Pročitajte: Mnogima je lepša čak i od Severine - Pogledajte fotke naše poznate voditeljke kako se ljubi na jahti sa Milanom Popovićem

Katarina Šišmanović ponovo srećna, naslovi su koji se mogu videti po medijima, a fanovi voditeljke pitaju se da li je širok osmeh i sjaj u očima posledica nove ljubavi.

Instagtam

 

Naime, voditeljka je navodno svojevremno bila u vezi sa biznismenom Milanom Popovićem, Severininim verenikom, a potom i sa vlasnikom producentske kuće „Emotion“ Goranom Stamenkovićem, koji se posle nje oženio Anom Mihajlovski.

Instagtam

 

Posle neuspelih veza, udala se za biznismena Dejana Kitića, od kog se razvela posle samo godinu i po dana.

Komentari (0)

Loading