Celebrity News

Ni Bogdana, ni Ceca: Najvažnija žena u životu Veljka Ražnatovića slavi rođendan

Porodica Veljka Ražnatovića njemu je svetinja

Ni Bogdana, ni Ceca: Najvažnija žena u životu Veljka Ražnatovića slavi rođendan

Antonio Ahel/ATA Images

Veljko Ražnatović otkako je je u braku sa Bogdanom sa kojom sada čeka trećeg sina potpuno se promenio. Noćni izlasci sa prijateljima za njega su prošlost, a porodica Veljka Ražnatovića njemu je svetinja.

– Šest godina ne mogu nigde da me vide. To svi mogu da posvedoče. Ne izlazim nikad, posebno ne u kafanu. Kod kuće mogu da okupim drage ljude kada je neki važan datum, da se proslavi i proveseli, ali da se smucam po kafanama, ne – objasnio je Veljko šta ne priliči oženjom čoveku.

Pročitajte:Zbog nje zaboravio vilu na Dedinju, provod i noćne izlaske: Kako su se upoznali Veljko i Bogdana Ražnatović?

 – Prvo ne priliči oženjenom čoveku sa detetom i sportisti. Imam dva treninga dnevno, dobro se hranim i odmaram. To živim i to dišem, sedim kod kuće sa porodicom, nema šta – objasnio je svojevremeno Veljko koji uživa da se bavi poljoprivredom.

Iako je za Bogdanom izgradio porodicu njemu su majka Ceca, sestra Anastasija na jako važnom mestu u životu, a posebno tetka Lidija kojoj je posvetio tetovažu na grudima.

Tetkin rođendan mora da se obeleži na poseban način, pa joj je mladi Ražnatović priredio iznenađenje.

Ogroman buket cveća sačinjen od crvenih ruža i belih orhideja, koji je, sudeći po reakciji na fotografiji, oduševio Lidiju.

Instagram/Veljko Ražnatović

 

 

– Srećan 23. rođendan mojoj drugoj majci – napisao je Veljko, koji se našalio za godine, a zatim  i sa svojim bratom od tetke, Viktorom.

– Šta si ti uzeo, glavonja? – upitao ga je,

 Anastasija je takođe istakla da je i za njih tetka Lidija bila druga majka.

–Nismo imali oca, ali jesmo nju – rekla je jednom prilikom.

 

Komentari (0)

Loading