Celebrity News

Iznenada je preminuo, Ceca Kitić se oprostila od njega: Milane, neka te čuvaju anđeli

Bivši muž Cece Kitić preminuo

Iznenada je preminuo, Ceca Kitić se oprostila od njega: Milane, neka te čuvaju anđeli

Nekad najbolja rukometašica sveta doživela je veliki gubitak. Bivši muž Cece Kitić iznenada je preminuo, preneli su domaći mediji. Upoznali su se 2007. godine, a to je bio četvrti muž legendarne odbojkašice. Brak im je potrajao tek dve godine.

Od bivšeg supruga oprostila se i na društvenim mrežama:

- Poslednji pozdrav Milane, neka te anđeli čuvaju - , napisala je i izjavila saučešće porodici bivšeg supruga.

Svetlana je nakon razvoda od Milana Magića istakla da veruje u brak uprkos svemu ali jednostavno nije uspela da pronađe nekog sa kim će ostati celog života.

Pročitajte:Prepumpana usta, kikice do struka, a bila je prelepa žena: Šokiraćete se kad vidite kako danas izgleda Ceca Kitić, niko je ne prepoznaje

Ceca se prvi put udala kada je imala samo 19 godina, za fudbalera Blažu Sliškovića.  Razvod je usleodio nakon samo četiri meseca.

Posle toga udala se 1982. godine za ljubav iz srednje škole.rukometaša Dragana Dašića. Venčali su se 1982. godine, a iste godine i dobili sina Nikolu. I na ovaj brak Ceca je stavila tačku, ali tek posle četiri godine i to kako je rekla zbog toga što je nije pružao podršku u odgajanju deteta,

Godine 1988. bivša rukometašica uplovila je u bračne vode sa sportskim menadžerom Goranom Bogunovićem. Iste godine dobili su ćerku Maru. Nakon razvoda se zaljubila u biznismena Zorana Kovačevića Koču, s kojim je u vanbračnoj zajednici dobila ćerku Sašku. 

Inače, Svetlana je preživela veliku dramu zbog kredita u švajcarskim francima, zbog čega umalo nije ostala bez stana. Zbog velikog stresa suočila se sa povratkom bolesti štitne žlezde.

Komentari (3)

Loading
Mirjana

21:46 02.12.2023

Kaže nije joj muž pružio podršku pa je ostavila da Nikolu pazi g. Dasic i njegovi roditelji. Kao samohrana majka a išla iz braka u brak i ne četiri nego 5-6.