Celebrity News

Prepumpana usta, kikice do struka, a bila je prelepa žena: Šokiraćete se kad vidite kako danas izgleda Ceca Kitić, niko je ne prepoznaje

Izgled Cece Kitić ne prestaje da se komentariše

Prepumpana usta, kikice do struka, a bila je prelepa žena: Šokiraćete se kad vidite kako danas izgleda Ceca Kitić, niko je ne prepoznaje

Ata Images

Najbolja rukometašica svih vremena Svetlana Kitić pored blistave sportske karijere pažnju je privlačila i svojom lepotom. Izgled Cece Kitić gotovo uvek komentarisan je u superlativu, a budući da se ona u javnosti ne pojavljuje prečesto, mnoge zanima gde je i šta ona radi danas.

Nakon turbulentnog životnih perioda i zdravstvenih problema, ona je pokrenula sopstveni biznis. Postala je preduzetnik u uslužnim delatnostima, tačnije prošle godine je u novobeogradskom naselju Belvil otvorila pekaru koju sa svojom ćerkom Marom veoma uspešno vodi, o čemu je tada i govorila.

Jovanka Bojković / Gloria

 

- Krenula sam u ovaj posao jer mi je bilo dosadno. Iz sporta sam izašla prezasićena, u rukometu sam bila 45 godina i pauze sam pravila samo kad sam rađala decu. Loptu više nisam mogla da pogledam.

- Nakon sportske karijere, želela sam da radim nešto. Moj kum Radivoje Korać rekao mi je da otvara pekaru sa još dvojicom saradnika i pozvao me da budem četvrti partner. Prihvatila sam. Radila sam, prodavala peciva i kruna s glave mi nije pala, jer ipak sam ja krunisana kraljica. Svidelo mi se. Ništa mi tu nije bilo strano. Radilo se dosta, ali bila sam u kontaktu s ljudima, što mi je prijalo jer sam oduvek timski igrač.

Jovanka Bojković / Gloria

 

- Kada se ta naša četvorka razišla, uz pomoć drugog prijatelja, Gagija, iznajmila sam prostor i otvorila svoju pekaru. Samo kvalitet je važan. Nikada ne bih davala proizvode od juče. Nisam ni skupa. Burek se sviđa mušterijama. Imam stalnu klijentelu. Ne planiram da se obogatim od pekare, niti to mogu - ispričala je tada Ceca i dodala: 

Pročitajte: ŠOKANTNA ISPOVEST CECE KITIĆ o mužu nasilniku!

- Sada imam i kuvaricu Cacu i u pekari nudimo i gotova jela. Čujem ljude kako govore: “Ne mogu da verujem da me služi Ceca Kitić". Ja ne služim već prodajem pecivo i kažem: “Izvolite.” A šta i ako služim? Bila sam najbolja na terenu, ali nikad nisam živela niti živim za prošlost.

-Decu sam vaspitavala da se ne živi od stare slave. Idem danas misleći na sutra i ne obazirem se na juče. I uživam u svom poslu - rekla je proslavljena sportistkinja kojoj posao očito cveta, a da li se i u kojoj meri izgled Cece Kitić promenio u poslednje vreme, uverili smo se pre nekoliko dana prilikom njenog gostovanja u jednoj emisiji gde je opširnije govorila o svom životu, karijeri, usponima i padovima kroz koje je prolazila.

N1 printscreen

 

 

Izgled Cece Kitić koja je oduvek važila za energičnu, jaku i povrh svega prelepu ženu pretprpeo je određene promene. Celokupan imidž ove dame je dosta drugačiji, a posebnu pažnju privukla je njena mladalačka frizura.

N1 printscreen

 

 

Iako su komentari na društvenim mrežama podeljeni kada je ova tema u pitanju, većina se ipak slaže da ona izgleda odlično i da pleni energijom koja ju je krasila i pre tri decenije, te da joj godine i dalje ništa ne mogu.

N1 printscreen

 

 

Komentari (0)

Loading