Celebrity News

Boba iz Žikine dinastije nije više glumac: Evo čime se bavi, a tek da vidite gde i kako živi (FOTO)

Dom Vladimira Petrovića je riznica umetnosti

Boba iz Žikine dinastije nije više glumac: Evo čime se bavi, a tek da vidite gde i kako živi (FOTO)
Dom Vladimira Petrovića iliti Bobe iz Žikine dinastije topli je kutak u kom vlada razumevanje i komunikacija koja je na zavidnom nivou.

Pročitajte: Ostao bez kose, godine ga nisu mazile- Ovako danas izgleda Boba iz Žikine dinastije, a tek suprugu da mu vidite (FOTO)

Zahvaljujući ovim osobinama koji su bivši glumac i njegova supruga Jasminka Petrović, pisac za decu, preneli na svoje naslednike, u neko doba prevaziđeni su bračni sukobi koji su mogli dovesti do razvoda.

printcreen youtube

 

Na svu sreću, Vladimir i Jasminka shvatili su da jedno bez drugog ne mogu da žive, a ako se prisetimo sličan scenario  doživeli su i  Boba i Marija iz Žikine dinastije.

Od uloge koja ga je učinila najpoznatijim glumcem tadašnje Jugoslavije Vladimir nije mogao da pobegne, niti se trudio to da uradi, ali je ipak nakon tog jednog projekta koji se i dan-danas prikazuje na malim ekranima otišao u potpuno drugu profesiju.

printcreen youtube

 

- Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili - kazao je novinarki Tanji Peternek u emisiji Tv lica kao sav romalan, a tom prilikom javnost je mogla da zaviri i u dom Vladimira Petrovića.

printcreen youtube

 

Boba iz Žikine dinastije ima dvoje dece sina Igora i ćerku Anu, a pre izvesnog vremena postao je i deda te je više manje sve u stanu upravo njima prilagođeno mada su on i Jasminka dali svoj pečat.

Stan je okrečen u svetle, jarke boje poput narandžaste.

printcreen youtube

 

Sa zidova vise umetnička dela raznih cenjenih autora, pa i radovi skladnih supružnika, kao i nagrade i priznanja svih članova porodice.

Tu su i porodični albumi, ramovi za slike ali prevashodno knjige zbog kojih dnevni boravak Bobe iz Žikine dinastije podseća na biblioteku.

printcreen youtube

 

Centralno mesto dnevnog boravka zauzimaju crni kauč i veliki trpezarisjki sto za kojim se u toku praznika okuplja čitava porodica.

Pročitajte: Preminula Marija iz "Žikine dinastije" -Rialda Kadrić nas iznenada napustila

Moglo bi se reći da je Vladimir sebi izgradio divan život daleko od javnosti, kamera i rediteljske palice i da nijednog jedinog trenutka ne žali zbog toga.

 

 

Komentari (0)

Loading