Celebrity News

Ostao bez kose, godine ga nisu mazile: Ovako danas izgleda Boba iz Žikine dinastije, a tek suprugu da mu vidite (FOTO)

Izgled Vladimira Petrovića s godinama se dosta korigovao

Ostao bez kose, godine ga nisu mazile: Ovako danas izgleda Boba iz Žikine dinastije, a tek suprugu da mu vidite (FOTO)

youtube printscreen

Izgled Vladimira Petrovića će vas iznenaditi.

Omiljeni serijal "Žikina dinastija" reprizira se u toku godine i po nekoliko puta, najčešće u toku praznika, a sa istim žarom publika voli da ga pogleda uprkos tome što je od prvog snimljenog kadra prošlo više od četiri decenije. Dogodovštine prijatelja Žike i Milana tu su da nasmeju masu, a ljubav Marije i Bobe da podseti da prava osećanja dvoje zaljubljenih, uprkos svim preprekama, može da opstane. Glumac Vladimir Petrović imao je tu čast da u ovom, već sada, kultnom serijalu odigra Slobodana Pavlovića Bobu, ludo zaljubljenog u Mariju Todorović, čime je stekao veliku popularnost. Uprkos ljubavi koju je tih godina on dobio od publike i brojnih poziva da se više posveti glumi Petrović je odustao od scene i posvetio se marketingu. 

Pročitajte: Unuk čuvenog Gidre godinama se bavio manekenstvom, svi kažu da je nasledio dedin šarm (foto)

Privatna arhiva

 

Okrenuo se Vlada porodici, najpre supruzi Jasminki, piscu za decu, sa kojom je dobio dvoje dece, sina Igora i ćerku Anu, a pre izvesnog vremena postao je i deda. I dok su svi, uprkos činjenici da je reč o seriji, verovali da je on zaista zaljubljen u Mariju, tačnije glumicu Rijaldu Kadrić, on je voleo i dan-danas voli Jasminku kraj koje je proveo najlepše trenutke u svom životu, iako ne krije da je u njihovom braku bilo i kriza.

Pročitajte: NJEGOVA BEBA! Deset godina od rodjenja bliznakinja Nikola Kojo obradovao naciju DIVNIM VESTIMA, pogledajte koliko je samo ponosan (FOTO)

printscreen

 

 

U emisiji TV lica kao sav normalan svet ispričao je da su, budući da i on i supruga potiču i porodica razvedenih roditelja, sve dali da se to i njima ne dogodi. Puno su radili na svom odnosu, a tvrde da su izrodili inteligentnu decu koja su u periodima krize umela da im naznače da su im potebni skupa. Izgled Vladimira Petrovića, kojeg je publika upoznala kao žgoljavog tinejdžera, možda najbolje svedoči tome koliko lepo danas živi.

Pročitajte: KAKVA JE! Upoznajte misterioznu suprugu Zorana Cvijanovića, ćerku našeg legendarnog glumca! Evo zašto je krije (FOTO)

printscreen

 

Pronašao je Petrović mir i blagostanje u svojoj porodici, uživa da provodi vreme sa unucima, a uprkos godinama vrlo je i dalje posvećen svom pozivu koji mu je prvobitno bio hobi.

- Imam reklamnu agenciju i tim se poslom bavim već godinama. Razne smo reklame pravili - kazao je ranije, a činjenica je da ga mnogi danas na ulici ne bi prepoznali jer se dosta promenio, nabolje.

Poklon fotografije doma Lidije Vukićević

Pogledaj galeriju

 

Komentari (0)

Loading