Celebrity News

Ljubav trajala čitavu deceniju, poklonio joj dijamantski prsten, a ona ga ostavila: Ovako danas izgleda bivši verenik Ivane Vulete

Bivši verenik Ivane Španković više ne izgleda isto

Ljubav trajala čitavu deceniju, poklonio joj dijamantski prsten, a ona ga ostavila: Ovako danas izgleda bivši verenik Ivane Vulete

Ivana Vuleta je na stazi neustrašiva i sportske uspehe rado deli, ali o privatnom životu nerado govori. Odnosno tako je barem bilo dok nije upoznala Marka Vuletu.

Sa njim je bila  u braku od 2021. godine, svadba je održana bez prisustva medija, a Ivana je sada objavila da se razvode.

Ivan život obeležila je još jedna velika ljubav. Bivši verenik Ivane Španović je Vladimir Kumrić sa kojim je provela čak 10 godina, a on joj je bio najveća podrška iz senke.

Pročitajte: Verenik Ivane Španović otkriva- Ona mi najbrže podigne pritisak

Po zanimanju sportski trener Ivanu je sreo 2008. godine nakon Olimpijskih igara u Pekingu. U vezu su uplovili na njenu inicijativu, a nakon pet godina ljubavi Vladimir je zaprosio lepu sportistkinju. Uz pesmu Miroslava Ilića "Božanstvena ženo" na jednom salašu u Vojvodini poklonio joj je dijamantski prsten. Dok su svi iščekivali svadbu par se rastao.

O ljubavi nikada javno nisu govorili, pa je i do raskida došlo u tišini. Bez uvreda i teških reči, šampionka je tada potvrdila da se od Vladimira rastala.

Naš odnos je ostao prijateljski, kakav i treba da bude posle toliko vremena", rekla je ona tada za "Hello". Vladimir je nastavio da se bavi sportom, fizočki izgled je drastično promenio, a sudeći po Instagramu ostvario se i kao otac.

Instagram/Vladmir Kumrić

 

 

Komentari (0)

Loading